4. maijā pasniegs Kuldīgas novada augstākos apbalvojumus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Riteņbraucējs uz Tilta pār Ventu Kuldīgā.
Riteņbraucējs uz Tilta pār Ventu Kuldīgā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienā, 4.maijā, plkst.18, pasniegs Kuldīgas novada augstāko apbalvojumu - "Goda novadnieks" un "Goda balva", kuru saņems cilvēki, kuri ar savu darbu rādījuši piemēru citiem, devuši nozīmīgu ieguldījumu Kuldīgas novada attīstībā un popularizējuši novada vārdu Latvijā un ārpus valsts robežām,  informēja pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ilze Meirupska-Eglīte.

Kuldīgas novada deputāti 26.aprīļa domes sēdē apstiprināja 12 "Goda balvas" saņēmējus un nolēma sumināt 14.Saeimas deputāti, Kuldīgas novada domes ilggadēju priekšsēdētāju Ingu Bērziņu (JV) kā "Goda novadnieci," piešķirot apliecinājuma rakstu un Kuldīgas novada piemiņas zīmi. Apbalvojumu "Goda novadnieks" piešķir par sevišķi nozīmīgu ieguldījumu un īpašiem nopelniem Kuldīgas novada labā.

Kuldīgas novada Goda balvu saņems jaunsardzes instruktors, boksa kluba "Pērkons" vadītājs Sergejs Ahmaduļins par godprātīgu un atbildīgu darbu jauniešu labā, mūzikas un vokālā pedagoģe Agnese Čīče - par mērķtiecību un izciliem sasniegumiem vokālās pedagoģes darbā.

Goda balvu saņems veterānu sporta entuziaste Ludmila Joce par sasniegumiem sportā un ieguldījumu veselīga dzīvesveida popularizēšanā, pirmsskolas izglītības iestādes "Cīrulītis" vadītājas vietniece Astrīda Mārtinsena par godprātīgu un ilggadēju darbu pirmsskolas pedagoģijā.

Arī ilggadējai ģimenes ārstei Skrundā Mārai Ostašovai pasniegs Goda balvu par nesavtīgu darbu iedzīvotāju veselības aizsardzībā, biedrības "Kuršu brīvciemi" priekšsēdētāju Initu Peniķi cildinās par radošu darbu kuršu ķoniņu kultūras mantojuma saglabāšanā un popularizēšanā.

Goda balvu pasniegs laikraksta "Kurzemnieks" ilggadējai žurnālistei, literārajai redaktorei un korektorei Dinai Poriņai par pašaizliedzīgo darbu latviešu valodas kopšanā, Kuldīgas Centra vidusskolas latviešu valodas un literatūras skolotājai Ilzei Robertai - par aizrautīgu un radošu darbu pedagoģijā.

Restorāna "Bangert`s" līdzīpašnieku, dizaina viesnīcas "Sīmanis", bārs-klubs "Stender’s", picēriju tīkla "Stender's Pica", Stafenhāgena nama īpašnieku Arti Rozīti cildinās par spilgtu un iedvesmojošu sniegumu Kuldīgas novada tūrisma attīstībā.

E. Vīgnera Kuldīgas mūzikas skolas taustiņinstrumentu nodaļas vadītāja, klavierspēles pedagoģe un koncertmeistare Līga Saulgrieze Goda balvu saņems par nozīmīgu ieguldījumu kultūrizglītības attīstībā, kuldīdznieks, FIFA kategorijas futbola tiesnesis Andris Treimanis tiek apbalvots par izcilu starptautisku karjeru un Kuldīgas vārda popularizēšanu pasaulē. Skrundas apbedīšanas biroja īpašnieks Indulis Vicinskis Goda balvu saņems par godprātīgu un atbildīgu darbu iedzīvotāju labā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu