"Nekad neesmu strādājusi normālu darbu." Evelīna Pārkere atklāti par saviem ienākumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: movieevelina/ Instagram

Influencerei un uzņēmējai Evelīnai Pārkerei "Instagram" ir 120 tūkstoši sekotāju, bet "YouTube" fanu skaits sasniedzis jau 70 tūkstošus. Šovā "Kivičs. Tieši un atklāti" Pārkere dod ieskatu, cik ir iespējams nopelnīt ar influencera darbu.

"Es nekad neesmu strādājusi normālu darbu," atklāta ir Evelīna. Vecāki pārtraukuši meitu finansiāli atbalstīt jau 16 gadu vecumā, viņa uzsver, ka vecāki nekad nav bijuši bagāti un naudu sākusi pelnīt jau tīņu gados.

17 gadu vecumā viņa izvākusies no vecāku mitekļa un sākusi dzīvot neatkarīgu dzīvi. Lai gan pirms pilngadības sasniegšanas Evelīna sāka pastāvīgu dzīvi, viņa noliedz, ka ar vecākiem būtu bijušas sliktas attiecības, gluži pretēji, Pārkere ir pateicīga savai mammai par pirmajiem soļiem "YouTube" kanāla veidošanā. "Visas idejas, kas tur ir, ir principā viņas idejas. Mamma man palīdzēja idejas realizēt, katru nedēļu palīdzēja man filmēt. Bet es tiku stingri audzināta. Mums izteikti ģimenē tika ieaudzināts tas, ka mums jātiek galā pašiem ar savām problēmām. Iespējams, tāpēc man ir grūti pajautāt palīdzību vai viedokli, jo pati cenšos tikt galā ar savām problēmām."

Vaicāta, ar ko nopelna vairāk - "Instagram" vai "YouTube", Evelīna teic, ka ar darbošanos "Instagram".

Pirmā sadarbība, par ko Evelīna saņēma honorāru, bijusi kādas grāmatas reklāma. Šobrīd atskatoties, summa esot bijusi niecīga, un tolaik viņa sapratusi, ka ar to var nopelnīt. Šobrīd viņa vairs nefilmējot "YouTube" video, Evelīna darbojas "TikTok" platformā.

Šobrīd viņas lielākā sadarbība ir mērāma 10 000 eiro apmērā.

Šie gan neesot vienīgie ienākumu avoti, viņa vadījusi arī dažādus pasākumus, piedalījusies filmās un strādājusi arī kā modele. Pateicoties saviem sociālajiem tīkliem, viņa izveidojusi arī savus uzņēmumus. "Man ir platformas, kurās es varu monitorēt savus biznesus."

Evelīna varot pilnībā sevi nodrošināt, ieskaitot arī ceļošanu. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu