Madara Biedriņa atklāj, kā izvēlējusies pareizo vīrieti ģimenes dzīvei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trīs bērnu mamma, ēst gatavošanas entuziaste un basketbolista Andra Biedriņa sieva Madara intervijā Gundegai Rozei atklāj, kā izvēlēties pareizo vīrieti. 

Savulaik Madara mediju virsrakstos tika dēvēta par ballīšu mīļotāju un sabiedrības dāmu, taču, iepazīstoties ar nākamo vīru, dzīve kardināli izmainījās. Nu viņa sabiedriskos pasākumos redzama visai reti. 

Vaicāta, kā tolaik izvēlējās pareizo vīrieti, Madara norāda, ka jāskatās uz to, kas vīrietim ir sirdī, jo prātu var izaudzēt.

Runājot par savu vīru, Madara saka: "Viņam sirdī ir kaut kas vairāk nekā tas, ko apkārt biju redzējusi. Viņam ir plaša sirds, un es to sajutu caur vienu situāciju, kur visiem citiem tas likās nekas, bet viņš pateica un izdarīja pavisam citādāk."

"Es viņā atradu mājas," par savu vīru saka Madara.

Viņa teic, ka galvenais ir klausīt savai sajūtai. 

Madara 26 gadu vecumā kļuva par basketbolista Biedriņa sievu. Pāris ilgstoši dzīvoja ASV, un desmit laulības gadu laikā pasaulē nākuši trīs bērni – dēls Emīls un divas meitas - Elizabete un Jasmīna. 

Pagājušajā gadā pāris atzīmēja kāzu desmito gadadienu. Madara uzskata, ka nav vienas laimes formulas veiksmīgām attiecībām, bet, viņasprāt, viens no galvenajiem pamatprincipiem ir cieņa vienam pret otru.

"Apollo.lv" iepriekš vēstīja, ka Madara savulaik pastāstīja, kā iepazinusies ar basketbolistu Andri Biedriņu. Liktenīgā tikšanās bijusi nejauša, abi iepazinušies kādā ballītē. Madara Andrim apsēdusies klēpī, jo nebija, kur sēdēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu