"Sapratu, ka pati esmu vainīga." Elita Drāke dalās attiecību šķiršanās pieredzē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Kad viņas satiekas"

Sabiedrības dāma Elita Drāke, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", rubrikā pie Valda Meldera atklāti runāja par saviem dzīves vīriešiem un to, ko šķiršanās viņai devušas.

Elitai ir pieaudzis dēls, un reizi pa reizei viņa intervijās piemin savu dēla tēvu: "Es apzināti šķīros no sava bērna tēva. Es šķīros pusgadu. Man bija saraksts, un es sapratu, ka pati esmu vainīga." 

Vaicāta, kas šajā sarakstā bija, Elita teic: "Viņa daļā bija tas, ka viņš sāka vienkāršāk pret mani izturēties. Sākās pavirša attieksme, atnākot mājās. Savukārt es biju pārāk aizņemta ar bērnu."

"Katrs vīrietis manā dzīvē ir vērtība, es katram vīrietim varu pateikt paldies, viņš man kaut ko ir atnesis. "

Viena no pēdējā laikā lielākajām atklāsmēm Elitai ir šāda: "Katrs vīrietis ir mani tuvāk aizvedis pie sevis, jo arī tās ciešanas, kas piedzīvotas šķiroties, kaut ko iemāca."

Elita neslēpj, ka ir gan tikusi pamesta, gan pametusi pati. Jautāta, ko viņa saka šķiroties, Elita saka: "Nu, piemēram, mīļais, šī ir mūsu pēdējā nakts." Viņa iepriekš dodot mājienus, ka kaut kas nav labi, un pie šāda teikuma viņa nonāk tad, kad atpakaļceļa vairs nav. 

Viņa pieņem dzīves patiesību, ka pienāk šķiršanās, jo katrs cilvēks ir atšķirīgs un izvēlas atšķirīgus dzīves ceļus. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka nesen, viesojoties raidījumā "Iečeko slavenību", Elita atklāja, ka labāku par savu bērna tēvu viņa nav satikusi.

Elita arī pastāstīja par lēmumu šķirties: "Vienā brīdi daudzi domāja, ka es aizgāju pie cita. Jo tas viss bija tik ātri. Arī mana ģimene domāja, ka man ir kāds vīrietis un es viņa dēļ atstāju dēlu bez tēva. Nē! Es neaizgāju pie cita vīrieša, es aizgāju vienkārši prom no viņa."

Elita raidījumā arī atklāja, ka turpina strādāt ar sevi un ir gatava jaunām attiecībām, pat laulībai.

Vairāk skaties 1188.lv. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu