"Šobrīd man algota darba nav." Armands Simsons atklāti par naudu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Kivičs. Tieši un atklāti"

TV personība un pasākumu vadītājs Armands Simsons, viesojoties raidījumā "Kivičs. Tieši un atklāti", runāja par naudu, atklājot, ka bijuši brīži, kad jāēd tikai makaroni ar sieru un jāskatās tikai uz akcijas precēm.

"Protams, nevaru nepievērst uzmanību saviem ikmēneša maksājumiem. Protams, ir mēneši, kad ir vairāk, ir mēneši, kad ir mazāk. Šobrīd man kā Armandam algota darba nav, un es pagaidām to nevēlos." Viņš gan nesaka, ka tā būs vienmēr.

"Šobrīd es tiešām esmu priecīgs, ka visas kārtis ir sagriezušās tā, ka es varu būt pats sev uzņēmums, pats maksāt nodokļus valstij, par ko es tiešām esmu ļoti gandarīts un priecīgs, un īstenībā nodokļu maksāšana nav nemaz tik sāpīga. Bet ir jābūt visu laiku kaut kādā apritē, ir jābūt ne mākslīgi, bet gribētam, foršam.  Labākais honorārs ir tas, ka uzaicina vēlreiz vai pēc pasākuma pasaka, ka šī bija kruta ballīte."

Simsons neslēpj, ka ne vienmēr ir dzīvojis pārticīgi. Vai, aizgājis uz veikalu, skatās, cik maksā maize? "Skatījos, kad ar Armandu bija slikti un cieta ģimene. Tika skatītas tikai dzeltenās cenu zīmes. Varbūt traki skan, bet bija tāds laiks, kad mājās bija tikai makaroni ar sieru."

Viņam arī uzdeva jautājumu, ko viņš atļaujas. "Neko tādu, neko ārpus robežām." Nesen Simsonu ģimene devās uz Keniju, šis brauciens esot ilgi plānots un, protams, tam bijušas savas izmaksas un ne tās lētākās, taču viņš ir gandarīts, ka devās uz tālo zemi ar visu kuplo ģimeni.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu