VIDEO Usiks viesojas frontē un šauj pa okupantu pozīcijām

Apollo.lv

Ukrainas boksa superzvaigzne Oleksandrs Usiks aizvadītajā nedēļā viesojies frontē, vēsta Ukrainas ziņu aģentūra "Unian".

Slavenais bokseris viesojās pie karavīriem, kuri cīnās Doneckas reģiona Bahmutas apgabalā, ar mērķi uzmundrināt savus tautiešus tālākai cīņai pret Krievijas noziedzīgo režīmu.

Internetā publicēts video, kurā redzams, kā Usiks, braucot kopā ar 24. motorizēto brigādi, demonstrē savas vokālās spējas un izpilda dziesmu "Zapovit".

Tāpat publiskots arī video, kurā Usiks ar artilērijas ieroci mortīru šauj pa pretinieku pozīcijām.

"Vēlos 24. brigādei novēlēt uzvaru. Lai viņi visi atgrieztos mājās ar uzvaru, priecīgi un ar smaidu uz lūpām. Novēlu viņiem spēku. Karaļi, spēks ir ar jums," pēcāk sacījis Usiks.

Jau iepriekš ziņots, ka Usikam šā gada aprīlī bija paredzēta cīņa pret Taisonu Fjūriju, tomēr finansiālu apsvērumu dēļ šis duelis tā arī nenotika.

36 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 20 cīņās un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem, bet 2021. gada septembrī atņēma visas četras jostas britam Entonijam Džošua supersmagsvaros. Aizvadītā gada augustā Džošua mēģināja revanšēties, taču tika pieveikts vēl vienu reizi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu