Policija informē par septiņgadīgās Justīnes meklēšanu. Aicina atsaukties aculieciniekus un brīvprātīgos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Justīne Reinikova.
Justīne Reinikova. Foto: No Valsts policijas rīcībā esošajiem materiāliem

Valsts policija (VP) visu nakti, piesaistot dienesta resursus arī no Valsts robežsardzes, Zemessardzes, K9 Sos Cilvēku meklēšanas un brīvprātīgajiem, nepārtraukti veikuši septiņgadīgās Justīnes Reinikovas meklēšanas pasākumus, informē policijā.

Meklēšanā iesaistīts plašs cilvēkresursu skaits, kā arī piesaistīts Valsts robežsardzes helikopters un tiek izmantoti VP droni, tostarp ar termokameru.

Šobrīd policija koordinē meklēšanas darbības, tostarp brīvprātīgo iesaisti, un jau ir nokomplektētas dažas meklētāju grupas.

Vienlaikus VP aicina palīgā brīvprātīgos arī šodien, pulcējoties Rēzeknes novada, Nautrēnu pagasta Rogovkas centrā, pie Nautrēnu (Rogovkas) Jaunavas Marijas bezvainīgās ieņemšanas Romas katoļu baznīcas.

Tur sagaidīs policija un attiecīgi tālāk koordinēs meklēšanas pasākumus un posmus. Šobrīd brīvprātīgo atbalsts ir nepieciešams visas dienas laikā, ja tas mainīsies, policija par to ziņos.

Tāpat VP aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri piektdien, 5. maijā, redzējuši septiņgadīgo meiteni, informējot par to policiju pa tālruņa numuru 67006734 vai 110!

Justīne Reinikova bija ģērbusies īsā rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. Viņas augums 124 cm, gaiši mati līdz pleciem. Meitenei ir veselības problēmas, viņa nerunā.

Šobrīd par notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu