Kā šausmu filmā: satrakojušās kaijas uzbrūk auto, lai tiktu pie ēdiena

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kolāža/mariasandiiin/TikTok.com

Zviedriete Marina Sandina iespruka savā automašīnā pēdējā brīdī pirms kaiju uzbrukuma. Viņu nodeva turza ar čīzburgeru un kartupeļu frī. Un nolikt kārdinošos kartupelīšus uz priekšējā paneļa nepavisam nebija laba doma.

Kaijas uzbruka barā. Viņas ar knābjiem un spārniem dauzījās pret vējstiklu, satrakojoties arvien vairāk – jo kārdinošie kartupeļi bija tepat acu priekšā! Kaijas no ēdiena šķīra tikai automašīnas stikls, bet kas gan ir vējstikls pret izsalkušu un niknu kaiju baru?

Sākumā Marinai bija jautri, taču nofilmētajā "TikTok" video smiekli skan jau diezgan histēriski. Kaiju uzbrukums ātri vien kļuva nekontrolējams un baiss – kā Hičkoka slavenajā šausmenē!

Putni nikni un draudīgi sita ar knābi pa vējstiklu, kāvās savā starpā, sīvā konkurencē kāpa viens otram virsū un sita viens otru ar spārniem – lai tikai tiktu pie kartupeļiem.

Un tad vējstiklā parādījās pirmās plaisas…

Video komentējuši tūkstošiem cilvēku. Kāds komentētājs saka: "Kad vējstikls saplīsīs, redzēsim, kurš smiesies pēdējais..."

Kāds cits raksta – būtu tak ieslēgusi stikla tīrītājus, lai kaijas netiktu klāt!

Daži savukārt komentē, ka Marina pieredze viņiem atgādinājusi nežēlīgo putnu uzbrukuma ainu no Alfrēda Hičkoka slavenās filmas "Putni". Marinai tas beidzās tikai ar izbīli - šoreiz.

@mariasandiiin #fiskmås #fördig ♬ originalljud - Maria Sandin
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu