Influencere Yana Bruk Lasvegasā teic jāvārdu "Mīla kemperī" iepazītajam dalībniekam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmo reizi Latvijas šovbiznesa vēsturē, kanāla STV Pirmā! iepazīšanās šova uzvarētāji devās uz Ameriku, lai viens otram solītu mūžīgu mīlestību. Par otrās "Mīla kemperī" sezonas uzvarētājiem kļuva digitālā satura veidotāja Jana Bruka (Yana Bruk) un bijušais militārists Dāvids Krūmiņš. Svētdienas vakarā skatītājiem bija iespēja redzēt skaisto brīdi, kad viens mīlnieki viens otram teica jāvārdu.

Digitālā satura veidotāja Jana Bruka un bijušais militārists Dāvids Krūmiņš bija viens no šova saskanīgākajiem pāriem, kuri viens otrā saskatījās šova otrajā sērijā un kopā palika līdz pat noslēgumam.

Abu mīlnieku starpā ir valdījušas gan kaisles pilnas naktis, gan emocijām bagāti strīdi, kuru laikā abi pārliecinājās par abpusēju mīlestību.

Līdz pat kāzām Jana šaubījās, vai viņa un Dāvids ir gatavi šim svarīgajam solim, taču abi saprata, ka ir radīti viens otram, un to apliecināja arī oficiāli, iesniedzot savu laulības apliecību Lasvegasas laulību reģistrācijas birojā.

Pēc apliecības iesniegšanas pāris devās uz kapelu un savu mīlestību apstiprināja arī tur.

Šāds realitātes šova pavērsiens Latvijas šovbiznesā notiek pirmo reizi.

Kā viņi paši teic: "No Zviedrijas līdz Holivudai! Mēs bijām patiesi visa šova garumā. Tāds bija mūsu mīlnieku kāzu piedzīvojums - pilns pārsteigumu, emociju un mīlestības! Kas tāds var notikt tikai šovā "Mīla Kemperī"!"

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu