FOTO UN VIDEO Influencere Terēze Kalmane no Dižstendes piesaka savu vārdu mūzikas industrijā ar pirmo singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Nupat klajā nācis jaunās dziedātājas Terēzes Martas Kalmanes pirmais singls "Ice Cold Tear" (Ledus aukstā asara), kas ir emocionāla R’n’B balāde, kurā tiek apspēlētas tēmas par salauztu sirdi un bailēm no atraidījuma attiecībās.

Dziesmai mūziku komponējis un producējis Terēzes brālis Jēkabs Ludvigs Kalmanis, bet ar vārdiem un galveno melodiju lielu darbu dziesmas tapšanā ieguldījuši arī Julianna Tīruma un Deadcash.

Terēze jau ir atpazīstama personība interneta pasaulē, taču ar savu oriģinālmūziku viņa nāk klajā pirmoreiz, un dziedātāja atzīst, ka ir zināms uztraukums, piesakot savu vārdu mūzikas industrijā: "Ceru, ka mana dziesma būs tā kuru daudzi izvēlēsies klausīties, lai pārvarētu kādu savu nedaudz grūtāku dzīves periodu."

Jāpiebilst, ka viņa ilgi slēpusi savu balsi, taču jau daudzi ārzemju producenti un mākslinieki Terēzes balsi salīdzinot ar leģendāro Lanu del Reju (Lana del Ray).

Līdz ar singlu klajā nācis arī dziesmas videoklips. "Video filmēts trīs dienas mazā pilsētiņā Tarifā pie Atlantijas okeāna, pusstundas brauciena attālumā no Marbeljas. Tarifa ir slavena ne tikai ar savu spēcīgo vēju un plašajām pludmalēm, bet arī ar milzu smilšu kāpām kas izskatās pēc tuksneša. Šīs skaistās kāpas bija galvenais iemesls, kāpēc izvēlējāmies mūzikas video filmēt tieši tur," teic Terēze.

Dziesmu miksējis un veidojis ar "Grammy" apbalvotais skaņu inženieris Miguels Skots (Miguel Scott), kurš sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Drake, J. Cole, Vitnija Hjūstone un Lil Wayne.

Kā norāda dziesmas izdevēji, "Ice Cold Tear" ir tikai aisberga redzamā daļa, tas ir tikai pirmais no Terēzes ieskaņotajiem singliem, kurus šovasar dzirdēsit. Turpmākās dziesmas un singlus producēs Terēzes brālis Jēkabs Ludvigs, taču viņas repertuārā būs arī ārzemju producentu producēti skaņdarbi; tāpat Terēze turpmāk plāno sadarboties gan ar ārzemju dziedātājiem, gan reperiem.

Foto: Terēze Kalmane

Vairāk par to, kas ir Terēze Kalmane, lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Noklausies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu