Žannai Dubskai savulaik nācies tirgot zeķubikses un sviestu, lai pabarotu bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zanna Dubska/ Facebook

Mūziķa Andra Kiviča šovā "Kivičs. Tieši un atklāti" viesojās stiliste Žanna Dubska. Viņa dalījās stāstā par dzīvē grūtāk nopelnīto naudu. Izrādās, ka savulaik Žannai nācies strādāt visdažādākajos gadījuma darbos, lai piepelnītos un uzturētu ģimeni. Šī skarbā pieredze ir devusi rūdījumu un atklāsmi, ka no viņas nekāda labā pārdevēja neiznāktu.

Par vieglāk nopelnīto naudu viņa min modeles darbu, ko uzsākusi savos sešdesmit gados. "Tas laikam ir visvieglāk, kad tu parādi vai reklamē kaut ko."

Sieviete smej, ka viegli naudu nopelna arī ar mēli, sniedzot konsultācijas un lekcijas. "Es domāju, ja nu nāktos kaut ko mainīt savā dzīvē, lasītu pasaciņas vai sekss pa telefonu," smej Žanna. Viņa pastāstīja, ka balss tembrs daudziem patīkot.

Savukārt visgrūtākie laiki bijuši pirms jau vairāk nekā 30 gadiem. "90. gadi man bija grūti. Es piestrādāju visur, kur varēju, - mazgāju kāpnes, tirgoju sviestu, šuvu pa naktīm, pie "Bērnu pasaules" pārdevu zeķubikses."

Tas bijis visgrūtāk, arī samaksa par pārdevējas darbu bijusi niecīga, taču pat šī nopelnītā nauda bijusi vitāli nepieciešama, lai pabarotu savu jaundzimušo bērnu.

Īpaši smagi tas bijis tāpēc, ka Žanna nemaz nejūtas kā pārdevēja. Žanna pēc šīs pieredzes pieņēma lēmumu: "Tikai ne tirgot."

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu