Aktrise Elīna Bojarkina būtu gatava atjaunot attiecības ar Marģeru Majoru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktrise Elīna Bojarkina, viesojoties raidījumā "Kivičs. Tieši un atklāti", paziņo, ka būtu gatava atjaunot attiecības ar Marģeru Majoru.

Bojarkinai vaicāja, kādu viņa redz savu nākotnes vīrieti. Viņa atbildēja, ka būtu gatava atjaunot attiecības ar bijušo mīļoto. "Es būtu gatava atvērt durvis atpakaļ arī Marģeram, ja viņš no sirds spētu atvainoties par šīm lietām. Par spīti visam es tiešām biju pārliecināta, ka viņš ir mans cilvēks.

Bija tik ļoti daudz tās mazās kvalitātes. Es saku, man bija tik ļoti svarīgi mazās mīlestības izpausmes, man tas daudz nozīmē. Tas, kas man pietrūka, ir šī sadzirdēšana. Man liekas, ka ir svarīgi, ka mēs redzam un dzirdam viens otru. 

Viņa pauž, ka abu attiecībās Marģers bijis egoistisks. Elīna uzskata, ka attiecības ir kopdarbs un ir iespējams kopīgi atrast risinājumu.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Bojarkina marta beigās soctīklos dalījās ar emocionālu vēstījumu, atklājot, ka izjukušas viņas attiecības ar LTV raidījuma "Kultūrdeva" sižetu autoru Marģeru Majoru.

Viņa rakstīja: "Paldies visiem par jaukajiem vārdiem, cik mēs ar Marģeru esam forši, jo es jūtos tā pat un bezgalīgi mīlu šo cilvēku, taču

jau vairākus mēnešus es cīnos par šīm attiecībām, bet šis cilvēks mani vienkārši nemīl,

un esmu mēģinājusi darīt visu, kas ir manos spēkos, lai pierādītu, ka šeit viss ir, bet es nevaru mainīt cilvēku un likt viņam justies savādāk."

Elīnai ne reizi vien nācies skaidroties par savu attiecību publisku šķetināšanu. Viņa gan neuzskata, ka dara kaut ko nepareizi, vien cenšas būt atklāta un tāda, kāda ir.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu