Intara Busuļa mamma debitē pārvērtību šovā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Stila patruļa"

Šovā "Stila patruļa" par godu Mātes dienai šonedēļ tiek lutinātas māmiņas. Žanna Dubska ar savu komandu pārvērta Intara Busuļa mammu Ēriku.

"Man piezvanīja raidījuma producenti un jautāja, vai mamma gribētu piedalīties "Stila patruļā". Sākumā viņa šaubījās, bet tad pakonsultējās ar vedeklām – manu sievu Ingu un brāļa Ērika sievu Ketiju. Izvērtējušas visus par un pret, meitenes nolēma – mamma ies!" Busulis pastāstīja izdevumam "Privātā Dzīve".

Ērikai šova stiliste Žanna Dubska parādīja, kā viņa var saposties uz sava dēla Intara Busuļa koncertu Dzintaru koncertzālē, ko plāno apmeklēt arī šogad.

Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Stila patruļa"

Busulis, sagaidot mammu, kopā ar brāli un māsām veltīja īpašu dziesmu "Dziesma nenosalst", kas līdz asarām aizkustināja visus klātesošos. Intars pastāstīja, ka visos svarīgos pasākumos šī dziesma tiek izdziedāta un ikreiz mammai pār vaigu līst asaras, arī šī reize nebija izņēmums.

Savukārt sarunā ar "Privāto Dzīvi" Intars pastāstīja, ka Busuļu ģimenē Mātes diena ir īpaši svētki. "Vienmēr suminām mammu, dāvinām ziedus. Bērni uzzīmē kartītes un sagādā pārsteigumus. Lai mammai nobirst arī kāda prieka asariņa. Kopā ar bērniem sveicam arī manu mīļoto Ingu. Māmiņdiena man asociējas ar kaut ko gaišu, tīru un svētu," tā dziedātājs.

Vairāk skaties 1188.lv.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 9. maija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu