"Arī kungi var braukt iepazīties!" Magone Liedeskalna rīkos iespaidīgu dzimšanas dienas tusiņu "Avotiņos"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: magone.burka/ Instagram

Šovu zvaigzne, dzejniece Magone Liedeskalna aicina savus sekotājus un citus interesentus uz savas 42. jubilejas svinībām 29. jūnijā "Avotiņu" sētā.

"Piedāvāju ekskluzīvu iespēju – 29. jūnijā ir mana dzimšanas diena, svinēsim manus 42. Jauna, traka, palīdzēšu arī jums noturēties jaunai un visnotaļ ekskluzīvai sievietei, meitenei vai jaunkundzei. Tiekamies pie manis, Sinolē, manās mājās uz kopīgu tusēšanu, vakarēšanu, sarunām, pārrunām, iedvesmām un dažādām citādām izdarībām, ko nu kundzes un jaunkundzes vēlēsies, varat izteikt savas vēlmes komentāros.

Dalības maksa – 30 eiro, var paņemt kaut ko ekskluzīvu, garšīgu, drīkst arī savu cienastiņu, kā gribat. Sadarīsim neiespējamo, dziedināsimies, iedvesmosimies, bučosimies – pa draugam tikai," aicinājumā teic Magone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magone Liedeskalna (@magone.burka)

Reizē Magone izmanto iespēju, lai uzrunātu arī kavalierus: "Pagaidām esmu brīva, ja kāds kungs klausās, var arī braukt iepazīties – bez kamerām, privāti, nebūs, kas filmē, nebaidāmies! Šis būs privātais pasākums, visi laipni gaidīti."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu