VIDEO ⟩ Beidzot runā vīrietis, kas Čārlza III kronēšanā tika noturēts par Meganu Mārklu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: lev radin/ Shutterstock, Ekrānuzņēmums no Twitter/Apollo.lv kolāža

Pēc karaļa Čārlza III kronēšanas pasākuma karaļnama faniem radās aizdomas, ka Saseksas hercogiene slepus to apmeklējusi, maskējoties aiz brillēm un ūsām. Nu baumas komentējis vīrs ar ūsām un brillēm, kas izrādījās neviens cits kā komponists sers Karls Dženkinss, kura skaņdarbs tika atskaņots ceremonijas laikā.

"Kopš es parādījos karaļa Čārlza III kronēšanas pasākumā, par mani ir bijusi liela interese, es tā noprotu,” publiskotajā "Tik Tok" video saka Dženkinss.

"Es patiešām biju tur, jo biju sarakstījis mūziku ceremonijai. Es biju diezgan pārsteigts, ka daži cilvēki domāja, ka esmu maskējusies Megana Mārkla. Vēl kāds rakstīja, ka esmu tur, lai nozagtu kroņa dārgakmeņus."

Dženkinss smejoties turpina: "Es visu laiku tā izskatos! Šīs ūsas man ir kopš 18 gadu vecuma. Toreiz tas bija ļoti moderni. Tātad tas esmu es."

Neskatoties uz pēdējo gadu skandāliem, Lielbritānijas karaļa Čārlza III un karalienes Kamillas kronēšanā bija Saseksas hercogs, jaunākais karaļa dēls, princis Harijs. Tiesa, drīz pēc svinīgās ceremonijas noslēguma Harijs devās uz lidostu, lai atgrieztos ASV, kur viņa dēlam Ārčijam tika svinēta ceturtā dzimšanas diena.

Atgādinām, ka sestdien, 6. maijā, Vestminsteras abatijā notika 70 gadu laikā pirmā britu monarha kronēšana.

74 gadus vecais Čārlzs par Lielbritānijas karali kļuva pagājušā gada 8. septembrī, kad nomira viņa māte karaliene Elizabete II, kas valdīja 70 gadus.

@karljenkinsofficial Sir Karl Jenkins sets the record straight on his attendance at the coronation. #fyp #coronation #disguise #karljenkins ♬ Jenkins: Adiemus - Karl Jenkins
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu