Pirmdienas horoskops: 15. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: rangsan lerkngam/shutterstock

Horoskopi pirmdienai, 15. maijam. 

AUNS

Esi uzmanīgs juridiskos jautājumos. Vislabākais būtu konsultēties ar speciālistiem, lai pēc tam nerodas problēmas kādas neveiklas frāzes vai nevietā ielikta komata dēļ.

VĒRSIS

Pārāk nepaļaujies uz citu solījumiem, jo var rasties situācijas, kurās cilvēki netur doto vārdu. Būs tas, ko pats izdarīsi un izdomāsi. Turklāt par ideju trūkumu nebūs jāžēlojas.

DVĪŅI

Nedēļas sākums diezgan nemierīgs. Ja emocijas sāk ņemt virsroku pār prātu, tad noskaiti līdz desmit un sargies ātrumā sarunāt aplamības, ko vēlāk var nākties nožēlot.

VĒZIS

Nedēļas pirmā diena diezgan sarežģīta – grūti „iešūpoties” un saprast, kas tikai apspriežams, kas reāli darāms. Labāk pieturies pie principa: necenties pierādīt ar vārdiem to, ko vari ar darbiem.

LAUVA

Šodien jāpacīnās par savu taisnību. Kaut arī esi autoritāte, var nākties pierādīt savu lēmumu pamatotību. Tas mazliet kaitinās, taču bez sadarbības nebūs rezultātu.

JAUNAVA

Kārtības mīlestība ir laba lieta, taču var veidoties situācijas, ka kolēģi tavas kritiski izteiktās piezīmes darba jautājumos uztver ļoti personiski. Rūpīgi izvēlies komunikācijas formu.

SVARI

Ļoti iespējams, ka ieraugot un aptverot nedēļas darbu sarakstu, pārņems neliels stresiņš. Taču nesatraucies – vajag sarakstīt dienu plānu, izrunāt to ar kolēģiem un viss notiks.

SKORPIONS

Pienācis laiks papildināt iemaņas un apgūt ko jaunu, it īpaši tehnoloģiju jomā, kas attīstās gaismas ātrumā. Izskati kursu un semināru piedāvājumus.

STRĒLNIEKS

Darbs prasīs enerģiju un mērķtiecīgu rīcību. Ir labas iespējas sasniegt iecerēto, tomēr jāsargās no pārsteidzības. Var nākt interesanti piedāvājumi un rasties ienesīgas idejas.

MEŽĀZIS

Pārdomas par dzīvi un laba izpratne par apkārt notiekošo. Pie pareizākajiem risinājumiem un atziņām nonāksi, ja atvēlēsi laiku pats sev un mierīgi vienatnē padomāsi.

ŪDENSVĪRS

Pienākumi darbā būs atbildīgi, un kaut kas var mazliet bremzēties. Nevajag neko sasteigt, tad viss ritēs, kā iecerēts un ar ienākumiem būsi apmierināts.

ZIVIS

Dzīvosi līdzi veiksmēm un neveiksmēm profesionālajā jomā, varbūt pat pārlieku daudz. Gādā par saticību kolektīvā, jo labvēlīgs mikroklimats uzlabos rezultātus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu