Antra Stafecka pirmo reizi runā par savām jaunajām attiecībām un atklāj, kas ir gaidāmā bērniņa tētis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Antra Stafecka/ Facebook

Dziedātāja Antra Stafecka nav publiski runājusi par jaunajām attiecībām un līdz šim neatklāja, kurš ir gaidāmā bērniņa tēvs. Nu, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Antra apstiprināja, ka ir attiecībās ar hokeja vārtsargu Lauri Niedru, kurš arī ir gaidāmā bērniņa tētis.

Antra uzsver, ka viņai bijis ļoti svarīgi, lai dzīvesbiedram ir labas attiecības ar viņas pirmajām divām atvasēm, tāpēc gan viņa, gan dēli sākotnēji bijuši piesardzīgi.

Es biju ievērojusi, ka vecākais dēls mani ļoti sargāja. Arī tagad tā ir, ka mani puikas cenšas mani sargāt. Komentējot dēlu attiecības ar Lauri, viņa teic, ka visu starpā ir draudzība, par ko viņai ir liels prieks. "Man nav šī satraukuma - kā nu tagad būs." 

Lauris izrādot gan mīlestību, gan rūpes par Antras dēliem. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Stafecka marta sākumā atklāja, ka ir trešā bērniņa gaidībās. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Antra atklāja arī gaidāmā bērniņa dzimumu.

Līdz šim Antra klusēja par gaidāmā bērniņa dzimumu, bet nu viņa atklāj, ka gaida meitiņu. Viņa esot raudājusi aiz laimes, skatoties sonogrāfijas attēlā.

Arī Mātes dienā Antra publiskojusi attēlu, kurā ir kopā ar Lauri.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu