Otrdienas horoskops: 16. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: d13/Shutterstock

Horoskopi otrdienai, 16. maijam. 

AUNS

Visas idejas rūpīgi jāizvērtē un jāizrēķina izdevīgums. Ja sāksi uzskatīt, ka neviens kalns nav par augstu, tad var sanākt sāpīgs klupiens. Derētu pieteikties kursos un uzlabot profesionālās prasmes.

VĒRSIS

Svarīga finanšu tēma. Ir jādomā par jaunām peļņas iespējām un jāuzmanās no nevajadzīgiem tēriņiem. It sevišķi tas attiecas uz sadzīves priekšmetu iegādi un tuvo cilvēku lutināšanu.

DVĪŅI

Dienas ritms dinamisks un saspringts. Darbā pusdienas pārtraukumā izej garākā pastaigā, vakarā izbrauc ar divriteni, dodies uz sporta klubu vai dari ko citu, kas atbrīvo no spriedzes.

VĒZIS

Daudz pozitīvisma, un ar sirsnību un smaidu atrisināsi arī dažādus lietišķos jautājumus. Čakli strādājot, gūsi gandarījumu un bonusus profesionālajā jomā.

LAUVA

Izvērtē perspektīvas profesionālajā jomā. Iespējams, jālūkojas pēc jauna darba vai jauniem sadarbības partneriem. Tikai esi uzmanīgs, lai, no vilka bēgdams, lācim neuzskrien.

JAUNAVA

Ja apnicis iet pa ierastajām sliedēm, un sirds ilgojas pārmaiņu, tad vajag papētīt darba sludinājumus vai apsvērt jaunus biznesa virzienus. Var pavērties interesantas iespējas.

SVARI

Vairs nevarēs darboties kā senāk – no tevis tiks gaidītas jaunas idejas: kādam nāksies rakstīt biznesa plānu, kādam ar pilnu atdevi piedalīties „brainstorm” sapulcēs. Labāki rezultāti no darbošanās komandā.

SKORPIONS

Darbā rosies palēnām, pamazām un rēķini dažus soļus uz priekšu, jo var gadīties, ka idejas lielākas, nekā iespējas tās patlaban realizēt. Svarīgi uz situācijām skatīties reāli.

STRĒLNIEKS

Globālas pārdomas par dzīvi un laba izpratne par apkārt notiekošo. Pie pareizākajiem risinājumiem un atziņām nonāksi, ja atvēlēsi laiku pats sev un mierīgi vienatnē padomāsi.

MEŽĀZIS

Ir labas iespējas sasniegt iecerēto, tomēr jāsargās no pārsteidzības. Neļaujies, lai kāds tev iestāsta, ka tepat līdzās atrodami zelta kalni, kas tikai jāpaņem. Viss nāks ar uzcītīgu un neatlaidīgu darbu.

ŪDENSVĪRS

Iespējami interesanti piedāvājumi, var veidoties izdevīgi lietišķie kontakti un rasties ienesīgas idejas. Nepalaid garām izdevību! Vakarā vēlamas sportiskas aktivitātes.

ZIVIS

Var rasties iespējas iesaistīties projektos, kas ļaus pēkšņi nopelnīt. Tomēr atceries, ka tikai peļu slazdā siers ir par brīvu. Esi īpaši piesardzīgs, ja darbs kaut kādā veidā sasaistās ar ārzemju tēmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu