"Tā nav ne reliģija, ne sekta." Ieva Adamss tagad būs tantras skolotāja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ievaadamss/ Instagram

TV personība un lektore Ieva Adamss apguvusi jaunu profesiju - nu viņa būs tantras skolotāja, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Tantra ir prakses sistēma, kas jāapgūst, lai spētu saplūst ar dievišķo – paplašināt savas uztveres robežas. Parasti tantru sāk apgūt ar seksuālās enerģijas apmaiņas procesa izzināšanu, jo tā ir spēcīgākā enerģija, kuru cilvēks visvieglāk var sajust.

"Esmu atklājusi, ka man šajā jomā ir talants. Esmu ļoti jūtīga. Turklāt visas zīmes šā gada sākumā man rādīja, ka jāapgūst jauna profesija," skaidro Ieva.

"Izskatās, ka man ir pagājis pazemīgo lūgšanu, kluso meditāciju, nekā nedarīšanas un gudrās spriedelēšanas laiks. Tas, ko mācos tantras skolotāju kursos, nav tantra vecmodīgā izpratnē – ar kaut kādu grupveida seksu un meditāciju uz augstām matērijām. Mūsdienās tā ir skolotāja Ošo tantra, kurš salicis kopā pamatelementus ar mūsdienu psiholoģiju un psihoterapiju.

Tajā ietilpst daudz dejas, kustību, elpošanas prakšu un daudz mijiedarbību starp cilvēkiem – tā ir sevis izpētīšana emocionāli un fiziski drošā spēļu laukumā.

Mūsdienu tantra nav ne reliģija, ne sekta. Tā ir iespēja atklāt sevi no jauna."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 9. maija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu