Trešdienas horoskops: 17. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Julia Zavalishina/Shutterstock

Horoskopi trešdienai, 17. maijam. 

AUNS

Būsi noskaņots lietišķi un nopietni. Prāts darbosies asi, un ar racionālu pieeju spēsi atrisināt vissarežģītākās situācijas. Privātajā jomā - pavasarīgas vēsmas.

VĒRSIS

Prāts atvērts jaunām zināšanām un interese par dažādām tēmām. Meklē informāciju un patiesības graudus, kas noder dzīvē. Darbā jauni plāni, taču jāsargās no pārrēķināšanās.

DVĪŅI

Profesionālā jomā labvēlīgs laiks: lieliskas idejas, karjeras iespējas un publiska atzinība. Mēdz teikt, ka trešdiena – mazā piektdiena. Vakarā vari satikties ar draugiem saviesīgā tusiņā.

VĒZIS

Darbā vai biznesā ies diezgan nemierīgi, tāpēc esi gatavs ātri reaģēt un pieņemt izšķirošus lēmumus. Var rasties labas idejas un jauni peļņas un biznesa plāni.

LAUVA

Ja nepieciešams, vari kārtot darīšanas iestādēs. Labas iespējas pavairot ienākumus, tikai jārīkojas enerģiski un mērķtiecīgi. Un jāuzmanās no pēkšņiem, nepārdomātiem tēriņiem.

JAUNAVA

Tavs padoms noderēs pašam un citiem, tikai nevajag pārāk uztiept savu patiesību. Esi tolerants pret citu cilvēku uzskatiem un sarežģītās situācijās paļaujies uz draugiem.

SVARI

Darbā jārīkojas enerģiski, tad panākumi garantēti. Ir vērts arī padomāt par savu biznesu, jo kāpēc gan atdot savas spējas un idejas, lai ar tām pelna citi.

SKORPIONS

Garastāvoklis atkarīgs no panākumiem darbā un attiecībām ar kolēģiem. Labi, ja līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Ja nepieciešams atbalsts vai padoms, nekautrējies to palūgt.

STRĒLNIEKS

Esi apdomīgs un virzies uz priekšu pamazām – soli pa solim. Arī naudas lietās kaut kas var bremzēties, tāpēc dzīvo taupīgi. Savukārt privātajā dzīvē mīlestība šķils dzirkstis un iedvesmos.

MEŽĀZIS

Nemierīga diena – jāsargās no stresa situācijām, strīdiņiem un spītēšanās. Esi uzmanīgs ar ambīcijām un lieliem plāniem. Vakarā pievērsies iemīļotajam hobijam.

ŪDENSVĪRS

Piemērots brīdis meklēt domubiedrus vai sponsorus savu biznesa ideju realizācijai. Kādā pasākumā var izveidoties noderīgi kontakti. Jābūt apdomīgam ar sadzīviskiem tēriņiem.

ZIVIS

Ar naudu rīkojies uzmanīgi, jo peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās. Pirms pieņemt lēmumus, paļaujies ne tikai uz prāta apsvērumiem, bet uzticies arī iekšējām sajūtām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu