Ceturtdienas horoskops: 18. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Noppakit 77/Shutterstock

Horoskopi ceturtdienai, 18. maijam. 

AUNS

Daudz atbildīgu pienākumu. Ja paveiksi tos pēc labākās sirdsapziņas, var pavērties karjeras iespējas. Tāpat arī iespējamas interesantas idejas attiecībā uz peļņu un biznesu.

VĒRSIS

Jāgādā par labu omu un jādara tas, kas sagādā prieku un uzlabo garastāvokli. Citādi tava nopietnā un lietišķā attieksme pret visu balansēs uz robežas ar pesimismu.

DVĪŅI

Pirmajā vietā darbs, būs daudz pienākumu un no paveiktā kvalitātes atkarīgs garastāvoklis un emocijas. Pieņem situācijas mierīgi. It īpaši tad, ja nevari tās ietekmēt.

VĒZIS

Labs laiks mācībām un pieredzes uzkrāšanai. Piesakies kursos vai apgūsti kaut ko pašmācībā. Vakarā var aktualizēties privātās dzīves tēma - attiecībās jāgādā par mieru un saticību.

LAUVA

Nemēģini par varītēm pierādīt savu taisnību un pasludināt savu viedokli par vienīgo pareizo. Jābūt apdomīgam naudas lietās, nevajadzētu lolot utopiskus plānus. Viss jārēķina un jāizvērtē.

JAUNAVA

Prātā nāks dažādas pārdomas. Vēlēsies kaut ko mainīt dzīvē un ierastajā lietu kārtībā. Kā vēsta sakāmvārds: „Septiņas reizes nomērī un tikai tad nogriez.”

SVARI

Intensīvs darbs. Jāraujas vaiga sviedros, lai pierādītu, ka esi profesionālis. Bet sūram darbam saldi augļi – tevi novērtēs. Iespējama uzvara kādā konkursā vai sekmīga projekta prezentācija.

SKORPIONS

Kaitinās citu neizdarība vai apstākļi, kas neļauj paveikt darāmo perfekti. Ja kāds kaut ko neprot, tad pamāci un palīdzi. Līdztekus darbiem ļoti svarīga arī privātā dzīve. Kaislības virmos.

STRĒLNIEKS

Ļoti aktīva diena - vēlēsies paspēt visur, kur vien iespējams. Tev patīk būt uzmanības centrā, un var rasties vēlme palutināt sevi ar jaunu tērpu. Tikai uzmanīgi ar tēriņiem: jāskatās arī uz cenu.

MEŽĀZIS

Tu esi apdomīgs un pragmatisks cilvēks, bet šodien iespējami apstākļi, kas provocē uz straujiem lēmumiem. Neļaujies. Saki, lai visi pagaida, jo tikai izsvērti projekti nesīs peļņu nākotnē.

ŪDENSVĪRS

Radīsies interesantas idejas par peļņu. Ir iespējas palielināt ienākumus, kaut gan rezultāts nebūs ātrs. Labs laiks mācībām, un vajadzības gadījumā konsultējies arī ar pieredzējušākiem kolēģiem.

ZIVIS

Pēkšņi sapratīsi, ka profesionālajās zināšanās ir robi un tie steidzami jāaizpilda. Piesakies kursos, noklausies semināru – galva tev gudra, ātri visu ielāgosi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu