"Ja nav vīrieša, tad atliek tik sēdēt un ēst." Magone Liedeskalna sūdzas par liekajiem kilogramiem un vīrieša trūkumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna, pārkārtojot savu drēbju skapi, atrada kleitu, kurā savulaik sniegusi pirmo nopietno interviju. Tas noticis jau vairāk nekā pirms desmit gadiem. Nu Magone sākusi satraukties par savām auguma aprisēm un atzīstas, ka laimes sajūtu meklē ēdienā.

"Es kā lauku meitene nekad S izmērā neesmu ietilpusi, jaunībā, skaistumā bija M izmērs, pēc tam jau tas tikai auga." Magone gan ir apņēmības pilna kaut ko darīt lietas labā.

Pie svara pieauguma Magone vaino gan dzemdības, gan vīriešu trūkumu, jo mīlestību meklējot ēdienā, kas spēj mierināt un sniegt komfortu. "Ja nav vīrieša, tad atliek tik sēdēt un ēst!"

Pēdējā gada laikā Magone piedzīvojusi ne vienu vien pārmaiņu savā dzīvē. Viņa ne vien nomainījusi uzvārdu, sākusi jaunu karjeru, bet pievērsās arī sava vizuālā tēla uzlabošanai.

Pērn rudenī Magone tikās ar manifestācijas treneri, lai uzlabotu savu dzīves gājumu. Pēc tam arī ar stilisti Žannu Dubsku, kura viņai izteica komplimentus, no kuriem Magone pat sarka. Viņa ļāvās arī uzacu veidošanas procedūrai, ar ko pārvērtības vēl nebeidzās.

Magone ne tikai pirmoreiz mūžā izmēģināja  uzmundrinošu ķermeņa ietīšanas procedūru, bet arī pirmo reizi devās pie manikīra. 

Magone nesen paziņoja, ka gatavojas savai dzimšanas dienai, aicinot visus interesentus uz svinībām Sinolē. Piekodināja atsaukties arī vīriešiem.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu