Svētdienas horoskops: 21. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SNeG17/Shutterstock

Horoskopi svētdienai, 21. maijam. 

AUNS

Kaut arī esi sabiedrisks cilvēks, publiskās aktivitātes paliks otrajā plānā, jo šodien vislabāk jutīsies mājās, savējo lokā. Sekmīgs laiks saimniecības darbiem, ģenerāltīrīšanai un pavasara talkai.

VĒRSIS

Jauka diena mājās, mierīgā atmosfērā, kad var parosīties, palasīt, padomāt vai vienkārši nedarīt neko. Tomēr var gadīties, ka jāpalīdz vai kaut kas jāizdara radinieku labā.

DVĪŅI

Pievērsies saimnieciskiem darbiem un mājokļa izdaiļošanai. Kad radoši pastrādāts, vari sarīkot nelielu ballīti tuviem draugiem. Bet ar mēru, jo tūdaļ jaunā darba nedēļa.

VĒZIS

Būtu jauki kaut kur aizbraukt, jo jaunajā nedēļā atkal pienākumu pāri pārēm. Privātā dzīve it kā paliek otrajā plāna, tomēr uzmanies no simpātiju apliecinājumiem, kas nāk no viltus profiliem sociālajos tīklos.

LAUVA

Labprāt satiksies ar draugiem, kas saprot tevi no pus vārda. Padiskutēsiet, pastrīdēsieties – būs interesanti. Brīvajiem ļaudīm kā zibens no skaidrām debesīm var nākt kādas simpātijas.

JAUNAVA

Jāpievērš uzmanība mājas saimniecībai. Iespējams, iekrājušies kādi obligāti paveicami darbi. Varbūt ir vērts arī ciešāk paskatīt, ar ko nodarbojas atvasītes.

SVARI

Daudz pārdomu saistībā ar privāto dzīvi: kāds ilgosies pēc pavasarīgas romantikas, kāds gribēs no sirds izrunāties par to, kas uz sirds. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, bet nevajag sasteigt.

SKORPIONS

Mājās rosība, nelieli strīdi un saimniecības darbi. Brīvajiem ļaudīm pavasarīgs noskaņojums un iespējas iepazīties. Dzīvē var ienākt jaunas, iedvesmojošas vēsmas.

STRĒLNIEKS

Derētu neliels izbrauciens vai pastaiga dabā, kas nomierina un tīkami nogurdina. Svarīga arī attiecību tēma. Kādam jāgādā par saskaņu ar mīļoto, kādam dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos.

MEŽĀZIS

Daudz pienākumu mājas dzīvē, komunikācija ar radiniekiem un viedokļu apmaiņa. Vari ielūgt ciemos draugus un labi pavadīt laiku intelektuālās sarunās.

ŪDENSVĪRS

Mājās dažādi pienākumi un kopīga darbošanās ar ģimenes locekļiem. Rūpēsies un gādāsi, taču nedrīkst aizmirst arī par sevi. Atrodi laiku atpūtai un pārdomām vienatnē.

ZIVIS

Sirdī pavasarīgi sapņains noskaņojums. Labprāt gremdēsies pārdomās, kaldināsi nākotnes plānus un domāsi par jaukajiem brīžiem, kas jau piedzīvoti un kas vēl gaidāmi nākotnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu