"Labs sekss ir psihopātija." Igors Linga atklāti dalās ar savas dzīves pikantērijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Čīka/LETA

Mūziķis Igors Linga viesojās raidījumā "Kivičs. Tieši un atklāti" un patiešām atklāti dalījās savās domās par visai pikantu tēmu.

Kivičs viņam jautā: kas ir labs sekss? "Labs sekss, es skaļi varu teikt, ka tā ir psihopātija. Ka tu drā*ies uz tilta, parkā uz soliņa, birojā zem galda." Kivičs jautā: vai tas ir pavilciens vienam uz otru? 

Linga teic, ka jā, "tas ir kaifs un nav robežu, tomēr man vienalga liekas, ka tas ir domāts jauniešiem. Es nedomāju, ka vecumā pāri 50 tu tā pavelcies un pie Eifeļa torņa gribi nodrā*ties. 

Labs sekss ir emocijas, kaifs, un kad tu nākamajā rītā piecelies un domā: cik kolosāli, kā mēs to izdarījām."

Vaicāts, kāda ir interesantākā vieta, kur Linga ir nodarbojies ar seksu, viņš atklāj: "Uz Akmens tilta ar pilnīgi nepazīstamu meiteni, Vecrīgā pie bāra." 

Vīri sarunājas arī par seksu trijatā, un Linga pauž, ka tas nav okey. "Tu pielaid trešo cilvēku, un tu vairs neesi tik svarīgs. Manuprāt, cilvēki ir domāti viens otram. Tu un es, bet ja parādās vēl kāds... Es pat nekad mūžā neesmu par to domājis, ka piedalītos vēl kāds vecis, es momentā aizietu prom un pateiktu, lai visu atlikušo mūžu ņemas ar viņu."

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu