VIDEO Pēc četru dienu pārmērīgas alkohola lietošanas sirmgalvis brauc 4,5 promiļu reibumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autovadītājs ar alkohola pudeli pie auto stūres
Autovadītājs ar alkohola pudeli pie auto stūres Foto: Pixabay

Kāds 60 gadus vecs vīrietis izpelnījies rekordu par braukšanu pie stūres dzērumā. Pēc četru dienu pārmērīgas alkohola lietošanas ar saviem draugiem, šoferis iedarbināja motoru un devās ceļā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ķekavā, Rīgas ielā, saskrējās divas automašīnas. Automašīnām tika noskrāpēti un iebuktēti sāni, bet vadītājs, kurš izraisīja negadījumu, aizbēga. Policisti viņu atrada vēlāk Skolas ielā sēžam savā automašīnā.

Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš stāsta, ka alkohola lietošana vīrietim izvērtusies par vairāku dienu dzerstiņu automašīnā.

Cenšoties aizbēgt pēc avārijas, viņš bija izvēlējies apstāties trīs policijas videonovērošanas kameru redzeslokā. Vīrietis automašīnā faktiski dzīvoja. Likumsargi viņu pieskatīja.

Pēc vairākiem mērījumiem alkometrs uzrādīja 4,5 promiles. Vīrieti aizveda uz Rīgu, Čiekurkalnu, kur tā sauktajās "septītajās debesīs" vadītājs atskurba.

Viņa pārkāpumu saraksts būs visai iespaidīgs, ņemot vērā, ka šoferis gan izraisīja avāriju, gan aizbēga no notikuma vietas, nemaz nerunājot par pārmērīgo promiļu daudzumu izelpā, sēžoties pie stūres.

Plašāk skatieties sižetā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu