VIDEO "Somijas premjerministre Kaja Kallasa." Krievu ģeopolitikas eksperts televīzijā pamatīgi saputrojas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kremļa kontrolētajā TV kanālā "Rossija-1" speciālā izlaiduma laikā notikusi neveikla epizode. Raidījuma viesis, ģeopolitikas eksperts, pamatīgi saputrojās. Viņš, atsaucoties uz Igaunijas premjerministres Kajas Kallasas teikto, gvelza par Somiju, nemaz neatskāršot, ka Kallasa patiesībā ir no Igaunijas. Uz viņa kļūdu norādīja propagandiste Olga Skabejeva. 

"Paklausīsimies ļoti svarīgo Somijas premjerministres Kajas Kallasas atziņu par to, ka krieviem ir jānožēlo, pēc viņas vārdiem, viņu noziegumi. Tā ir ļoti svarīga atziņa, jo līdz šim tie bija somi, kuriem tie bija jānožēlo," izteicās raidījuma viesis, nemaz nemanot savu kļūdu.

"Tāpēc vispirms es domāju, ka mēs varam uzdot Kajai Kallasai un Somijai jautājumu, vai tas nozīmē, ka Somija atsakās no Parīzes miera līguma. Ja tā, tad tas varētu atjaunot teritoriālos strīdus Ziemeļeiropā. Otrkārt..." raidījuma viesis grasījās turpināt, līdz viņu pārtrauca vadītāja. 

"Bet Kaja Kallasa ir no Igaunijas," norādīja Skabejeva. Tam sekoja neveikls klusuma mirklis, bet tad viesis savu sakāmo turpināja, izliekoties, ka nav kļūdījies.

Kā zināms, Kaja Kallasa kopš 2021. gada janvāra ir Igaunijas premjerministre.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu