Magone Liedeskalna nonākusi pieredzējuša krāpnieka nagos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Magone Liedeskalna.
Magone Liedeskalna. Foto: Ekrānuzņēmums

Magones Liedeskalnas dzīvē pārsteigumu netrūkst. Šoreiz viņa nonākusi krāpnieka nagos - vīrietis, kurš solījis izrakt dīķi un dīdžejot viņas dzimšanas dienā, izrādās, ir slavens tautas sūdzību portālos. Magone ir apņēmības pilna šo cilvēku atmaskot. 

Magone Liedeskalna devusies uz Rīgu, lai tiktos ar puisi, kurš mēģinot viņu apkrāpt. "Viens čalis "Instagram" piedāvāja sadarbību. Super, forši, kāpēc ne! Viņš ir dīdžejs un spēlēs manā dzimšanas dienas ballītē. Kā izrādās, viņam arī esot tehnika dīķa rakšanai."

Darbi gaidīt nevar, dzimšanas diena tuvojas, tāpēc Magone pēc iespējas ātrāk vēlējās sākt darbus.

"Viņš man prasīja avansu. Šis pakalpojums kopumā man izmaksās 1200 eiro. Viņš grib tagad visu un uzreiz. Līguma nav, rēķina nav, banka kreisā, reģistrācija Dānijā, pats dzīvo Rīgā. 

No sākuma es neko, aizlēju acis, mīļa, jauka, forša, gandrīz kā nākamais vīrs būs tagad, i bučiņa, i apskāviens, protams, Magonei brilles uz acīm. Un, kamēr Magonei prāts aizņemts ar citu, tu jau reālo situāciju neredzi."

Magone iedomājusies šo cilvēku papētīt vairāk, ierakstot viņa vārdu "Google", bijusi pārsteigta, cik daudz sūdzību ir par šo cilvēku. "Džeks ir apkrāpis daudzus, un ne ar tām mazākajām summām. Daudzi cilvēki lūdz, lai palīdz šo cilvēku apturēt, tad nu esmu šeit, lai jums palīdzētu!" kaujinieciski noskaņota ir Magone.

"Šitam vecim nepaveicās. Magone aug, Magone ir dzīves sista un apzagta šādi pirmo reizi." Viņa ir apņēmības pilna šo situāciju risināt un gan sevis, gan citu dēļ krāpnieku nolikt pie vietas.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu