VIDEO ⟩ "Rādīja savus dzimumorgānus." Bērna māti šokē Liepājas bērnudārza audzinātāju rīcība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bērnudārzs. Ilustratīvs foto.
Bērnudārzs. Ilustratīvs foto. Foto: Shutterstock

Pagājušā gada oktobra sākumā vecākus uzrunāja bērnudārza grupiņas audzinātāja, norādot, ka zēns izrādot savus dzimumorgānus. Lai sodītu puisēnu, viņš divas dienas pēc kārtas diendusu pavadījis citā telpā – matracis ar spilveniem ticis noklāts zem tāfeles, vēsta "Bez tabu".

Vecāki ar tobrīd piecus gadus veco dēlu mājās pārrunāja notikušo, piekodinot, ka publiski izrādīt savus dzimumorgānus nevajag, kā arī uz labierīcībām jādodas vienatnē.

Puisēns atklāj, ka divas dienas pēc kārtas diendusa pavadīta citā telpā – matracis ar spilveniem ticis noklāts zem tāfeles. Iemeslu, kālab dēls pat vairākkārt izguldīts atstatus no pārējiem audzēkņiem, vecāki uzzināja vien īpaši sasauktā sapulcē.

"Dēls, esot gultā, licis biksēs rokas un vilcis nost bikses un it kā arī centies tikt pie cita bērna gultā un rādīt savus dzimumorgānus.

Un otrā situācija bija, ka tualetē otra skolotāja bija redzējusi, ka ienāk dēls ar citu bērnu kabīnē un viņi sēž uz viena tualetes poda. Un dēlam bija erektīvā stāvoklī dzimumloceklis, un viņš veicis seksuālas darbības," skaidro zēna mamma.

Valsts policija, izmeklējot iespējamo seksuālo vardarbību ģimenē, neko inkriminējošu nekonstatē. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu