VIDEO Ventspilī apkārtējie noskatās, filmē un smejas par divu jauniešu kautiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sociālajā tīklā "Facebook" publicētajā video ir redzams, kā divi, iespējams, septītās klases audzēkņi risina savstarpējās domstarpības ar dūru palīdzību, kamēr apkārt stāvošais pūlis noskatās notiekošajā, to filmējot un smejoties, vēsta "Degpunktā".

Konfliktā iesaistītie jaunieši bija savā starpā labi pazīstami un, iespējams, domstarpības, kas pārauga dūru cīņās, tagad būs arī Valsts policijas uzmanības lokā.

"Uzņemtajā video redzamajā kautiņā ir noskaidrots cietušais pusaudzis, kā arī jaunieši, kuri uzbruka viņam, un kautiņa vērotāji.

Viens no pāridarītājiem arī vairākkārt nonācis policijas redzeslokā, pašlaik ir Ventspils pašvaldības policijas nepilngadīgo likumpārkāpēju profilaktiskajā uzskaitē. Jau iepriekš ar vairākiem no iesaistītajiem pusaudžiem un viņu ģimenēm Ventspils pašvaldības policijas amatpersonas, kuras ir atbildīgas par nepilngadīgo personu likumpārkāpumu profilaksi, ir veikušas preventīvu darbu, kas tiks turpināts," skaidro Ventspils pašvaldības policijas priekšnieks Ojārs Rudzītis.

Plašāk skatieties sižetā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu