VIDEO Ropažu pusē agresīvi jaunieši ar 100 000 eiro vērtu auto traucē mieru vietējiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ropažu novada pašvaldības policija

Ropažu pusē iereibuši jaunieši ar 100 000 eiro vērtu auto tracinājuši vietējos iedzīvotājus, ziņo raidījums "Degpunktā".

Ropažu pašvaldības policisti pamanīja, ka agresīvas braukšanas dēļ kāds auto pavisam nesen ir uzaris un izspolējis vietējo grants ceļa segumu. Vietējie iedzīvotāji ziņoja, ka tikko viņiem gandrīz uzbraucis "Porsche" markas auto vadītājs un devies prom.

Tika ziņots, ka "Porsche Taycan" auto pārvietojas pa ceļu lielā ātrumā un sānslīdē ir iebraucis veikala stāvlaukuma teritorijā. Vēlāk policija pamanīja vairākus jauniešus, kuri bija manāmā alkohola reibumā.

Bravūrīgā un agresīvā uzvedība jauniešiem esot bijusi ne tikai uz ceļa, bet arī veikalā. Kompānijā atradās divi vīrieši un divas sievietes.

"Porsche" īpašnieks ir agresīvās kompānijas draugs, kurš mašīnu saņēmis dāvanā no vecākiem 18. dzimšanas dienā.

Īpašnieks tajā laikā, pēc jauniešu stāstītā, atradās piedzēries citā vietā. Apskatot automašīnu, likumsargi pamanīja bojājumu pēdas, kas, kā stāsta jaunieši, esot bijušas no cita negadījuma. Pats auto īpašnieks tajā brīdī atradies likumsargu aizturētā drauga vasarnīcā un uz veikalu nebija devies, ziņo "Degpunktā".

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu