Lūsēna atklāj, ka turpina tiesāties par savu īpašumu, no kura pērn tika padzīta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maija Lūsēna 2007. gadā.
Maija Lūsēna 2007. gadā. Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Pēc skaļām nedienām ar gadiem loloto Rīgas dzīvesvietu savulaik populārā ansambļa "Zodiaks" soliste Maija Lūsēna tagad spiesta samierināties ar nelielu mītni daudzdzīvokļu mājā Jūrmalā, kur kārtējo reizi ķērusies pie remonta. Viņa gan nav gatava padoties, rakstīja izdevums "Kas Jauns".

"Šī ir tikai vieta, kur dzīvoju, bet ne mājas. Es gan esmu centusies visu iekārtot pēc iespējas labāk, jo, ja tev Dievs kaut ko dod, tu to vari attīstīt un realizēt, bet, ja Dievs nedod, tad vari tikai apskaust. To šausmīgo skaudību agrākajā dzīvesvietā izjutu uz savas ādas, bet

es turpinu tiesāties par savu īpašumu, man ir jurists, kas palīdz."

Vaicāta, kādu mājvietu tagad vēlētos iegūt, Maija teica: "Es gribētu dzīvot tornī, kur man neviens netiek klāt. Manam vecvectēvam Liepājā ir uzcelts ļoti skaists ūdenstornis, tur beidzot tagad sapratuši, cik tas ir unikāls un ka to vajag saglabāt."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pērn Lūsēna saņēma tiesu izpildītāja vēstuli, ka jāizvācas no mājvietas Rīgā, Nītaures ielā, kurā nodzīvojusi 21 gadu.

"Esmu šajā īpašumā ieguldījusi visus savus līdzekļus – pārdevu dzīvokli Sporta ielā, toreiz vēl aizņēmos naudu no ļoti turīga cilvēka, lai visu sakārtotu. Mājai jumtu divas reizes esmu mainījusi, bet mani tagad vienkārši ņem un met ārā, jo kādam, redz, ir sakārojies tikt pie mana īpašuma," pagājušajā gadā stāstīja Maija.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 16. maija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu