Latvijā slavenākais krišnaīts Uģis Kuģis nonācis finansiālās grūtībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Šova "Ģimene burkā" Kuģu ģimene ir nonākusi finansiālās grūtībās. Ģimene secina, ka steidzami nepieciešama jauna gultas veļa, jo esošā ir nolietojusies. Vēloties ietaupīt, Uģis un Linda ar smieklīga video palīdzību meklē sadarbību sociālajos tīklos.

Uģis Kuģis lūdz palīdzību sociālajos tīklos, lai veidotu sadarbību ar kādu gultas veļas uzņēmumu, jo, vēloties ietaupīt, Uģis nevēlas pats pirkt jaunu gultas veļu.

"Mēs joprojām risinām gultas veļas problēmu. Mēs esam nonākuši līdz tai situācijai, ka mums vajag jaunu un mēs meklējam sadarbības partnerus," video teica Uģis Kuģis.

Šova "Ģimene burkā" piektās sezonas sākumā katrai ģimenei bija jāiepazīstina televīzijas skatītāji ar saviem mērķiem. Kuģu ģimene vēlējas beidzot pārvākties uz Ragaciemu, kur viņiem tiek renovēta māja, taču finansiālā situācija un pasaules notikumi pamatīgi ģimenei iegrieza pa kabatu, un šobrīd viņi nav spējīgi pamest pilsētu un pārvākties uz laukiem.

"Jā, sezonas sākumā, tas bija viens no mūsu mērķiem, bet tad mēs sapratām, ka mūsu finasiālais stāvoklis neļaus vairāk to realizēt. Sākumā mēs bijām domājuši, ka summa būs zemāka, bet kad sākās visa jautrība ar cenu kāpumiem, tad mēs sapratām, ka projekts ir četras reizes augstāk pakāpies nekā mēs sākotnēji domājām!"

Ģimenes iekrājumi arī ir beigušies, jo Uģis iegādājās automašīnu, par ko Linda nebūt nebija sajūsmā.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu