Kā 26 gadus vecā Terēze Kalmane tikusi pie luksusa dzīvesveida

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: personīgais arhīvs

Meklējot tīmeklī informāciju par interneta slavenību Terēzi Kalmani no Dižstendes un kura aizvien biežāk redzama mediju virsrakstos, teju katrā publikācijā tiek minēts jaunās sievietes luksusa dzīvesveids. Interesanti, kā 26 gadus veca sieviete pie tāda tikusi? Vairāk ar sevi viņa iepazīstināja sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik".

Viņa atklāj, ka pie šādas dzīves tikusi ar smagu darbu - Terēzei esot gan savs zīmols, gan viņa investē akcijās.

Kāda ir Terēzes izglītība? No kurienes nākušas zināšanas par šīm jomām, ar kurām viņa pelna sev iztiku?

Terēze gan izvairās atbildēt uz jautājumu par iegūto izglītību, taču min, ka internets ir "zināšanu māte". "Ļoti daudz informācijas var iegūt online kursos. Ja ir vēlme, internetā var iegūt jebkādu informāciju, tikai nevajag būt slinkiem. Šī iemesla dēļ arī pati šobrīd rakstu online kursu par sevis attīstību un manifestāciju."

Interesanti šķita uzzināt arī to, kādus darbus vispār dzīves laikā Terēze veikusi, līdz tika pie šāda dzīvesstila, kas tiek aprakstīts kā luksusa?

"Viena no manām pirmajām nopietnajām darba vietām bija "Online kazino" Rīgā. Par šo darba pieredzi joprojām esmu priecīga, jo, strādājot tur, ļoti labi attīstīju savas angļu valodas prasmes, kas joprojām ir liels pluss manā karjeras attīstībā. Nestrādāju tur ilgi, jo drīz vien satiku cilvēkus, kuri manī redzēja potenciālu, un tad arī sākām attīstīt manu "Instagram" karjeru."

Pilnu interviju ar Terēzi lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu