"Netflix" profilu varēs izmantot tikai viena mājsaimniecība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

"Netflix" pastiprinājis drošības kontroli, lai ierobežotu dalīšanos ar lietotāju parolēm ASV un vairāk nekā 100 citās pasaules valstīs. Lietotājiem ir paziņots, ka profils nav izmantojams bez maksas ārpus mājsaimniecības, vēsta kompānija.

Jaunie noteikumi paredz, ka katram jaunam lietotājam būs jāmaksā papildu abonentmaksa 7,99 dolāri mēnesī, taču iepriekš "Netflix" lietotāji varēja dalīties ar sava profila paroli. "Netflix" izsūtījis elektroniskās vēstules klientiem par to, ka dalīšanās ar parolēm turpmāk būs maksas pakalpojums. Šādu ziņu no "Netflix" saņems lietotāji 103 valstīs, tostarp ASV, Lielbritānijā, Francijā, Vācijā, Austrālijā, Singapūrā, Meksikā un Brazīlijā.

Pēc pagājušajā gada paziņojuma par to, ka grasās ierobežot profilu koplietošanu tika uzsākta dažādu pieeju testēšana dažādos tirgos. Pēc kompānijas teiktā, vairāk nekā 100 miljoni mājsaimniecību ir snieguši savus piekļuves datus draugiem un radiniekiem, kas "Netflix" izmanto bez maksas. Marta beigās "Netflix" maksas abonentu skaits visā pasaulē bija vairāk nekā 232 miljoni.

Vienas ģimenes ietvaros cilvēki varēs turpināt kopīgi izmantot "Netflix" profilu un izmantot to dažādās ierīcēs arī ceļojumu laikā. Savukārt tiem, kuri iepriekš izmantoja "Netflix" bez maksas, tagad būs jāmaksā abonentmaksa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu