Lācis ASV "aptīra" konditoreju 60 kēksiņu vērtībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook" video/Taste by Spellbound

Izsalcis melnais lācis iekļuva kādas Konektikutas konditorejas krājumos, nobiedēja vairākus darbiniekus un pacienāja sevi ar 60 kēksiņu kūciņām pirms došanās prom, ziņo medijs "AP News".

"Taste by Spellbound" strādnieki Eivonas pilsētā trešdien gatavoja piegādes un taisījās tās ievietot piegādes mašīnā, līdz parādījās lācis.

Konektikutā dzīvo 1000 – 1200 melno lāču, liecina štata vides aģentūra, un pagājušajā gadā tie tika novēroti 158 no 169 štata pilsētām.

Konditorejas īpašniece Mirjama Stīvensa "Instagram" ierakstā rakstīja, ka dzirdējusi darbinieci Morīnu Viljamsu kliedzam par to, ka noliktavā ir lācis.

Viljamsa vietējam televīzijas kanālam "WTNH" atklāja, ka viņa kliegusi, lai nobiedētu lāci, bet tas tikai atkāpās un atgriezās vēl trīs reizes.

"WTNH" iegūtajā novērošanas video redzams, kā lācis no noliktavas autostāvvietā ievelk kasti ar kūciņām. Stīvensa apgalvo, ka lācis apēdis 60 kūciņas.

Kāds darbinieks beidzot panāca, ka lācim aiziet, izmantojot automašīnas skaņas signālu.

Kad ieradās policija un Konektikutas Enerģētikas un vides aizsardzības departamenta (DEEP) darbinieki, četrkājainais zaglis bija prom.

Incidentam esot aiz muguras, konditorejas darbinieki notikušo pagodinājusi ar īpašiem kēksiņiem, kas rotāti ar lāču formas cepumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu