Ostapenko komentējusi Latvijas hokejistu izcīnīto bronzu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AFP / Scanpix

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sarunā ar medijiem pēc uzvaras "French Open" pirmajā kārtā veltīja uzslavas latviešu hokejistiem.

Ostapenko Francijas atklātā turnīra pirmajā kārtā izcīnīja uzvaru ar 6-3, un 7-5, otrajā setā atspēlējoties no 1-5 deficīta.

Pēc spēles sarunā ar žurnālistiem latviešu tenisiste komentēja tautiešu izcīnīto bronzu pasaules hokeja čempionātā.

"Protams, ļoti lepojos ar puišiem. Viņi ir lieliski. Man tajā komandā ir daudz draugu. Kad biju mājās, aizgāju uz spēli pret Šveici. Tas bija satriecoši. Ļoti priecājos par viņiem. Viņi strādā tik smagi un ir jauki puiši," sacīja Ostapenko.

Tāpat tenisiste uzsvēra, ka Latvijai vajadzētu lepoties ar hokejistu sasniegto.

"Mūsu valstij jābūt lepnai, jo esam tik maza valsts, bet sasniedzām tādu panākumu. Viņi [hokejisti] paveica lielisku darbu," turpināja Ostapenko.

Šā brīža WTA ranga 17. rakete mačā pret Terezu Martincovu, kā jau minēts, atspēlējās no pamatīga deficīta. Ostapenko norādīja, ka neesot gribējusi spēlēt trešo setu.

"Cīnījos ļoti smagi. Sev teicu, ka neatdošu viņai setu un cīnīšos līdz pat pēdējam punktam. Viņai uzvaru [setā] būs jānopelna. Patiešām negribēju spēlēt trešo setu, tāpēc centos izdarīt visu, lai uzvarētu otro. Kad rezultāts bija 5-5, es, nevarētu teikt, ka zināju, bet jutu, ka šī spēle būs mana," sacīja tenisiste.

Francijas atklātā turnīra otrajā kārtā Ostapenko tiksies ar WTA ranga 69 raketi no ASV Peitoni Stērnsu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu