Ceturtdienas horoskops: 1. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: lola_art/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 1. jūnijam. 

AUNS

Labs laiks, lai nostiprinātu finanšu stāvokli. Peļņa nenāks ātri, toties būs stabila. Izvērtē gan kas ir tie cilvēki, ar kuriem kopā gatavojies sasniegt iecerēto.

VĒRSIS

Sekmīgāk veiksies darbi, ko darīsi komandā – kopā ar domubiedriem. Ja arī kaut kas nav pa prātam, paturi to pie sevis vai izsakies ļoti taktiski. Cilvēki mēdz uztvert dažādi.

DVĪŅI

Uzņemoties papildus pienākumus, jau iepriekš precīzi izrunā, kāds būs atalgojums. Jādara tas, kas uzlabo garastāvokli un vairo optimismu, jo dzīve ir skaistāka, nekā šobrīd varbūt liekas.

VĒZIS

Draugu un domubiedru atbalsts. Labs laiks, lai nāktu klajā ar jaunām idejām, rīkotu prezentācijas un meklētu sponsorus. Tava pieredze un zināšanas tiks novērtētas.

LAUVA

Parādīsi, ka esi autoritāte profesionālajā jomā, taču ar pieredzi vajag dalīties. Neliedz savu padomu, ja kāds lūdz. Tajā pašā laikā pārāk uz partneriem nepaļaujies, bet pārraugi visus darbus pats.

JAUNAVA

Uzmanies no neskaidrām situācijām, un pirms kaut ko izlemt vai uzsākt, pārbaudi, kas un kā ir patiesībā. Lielisks laiks mācībām, profesionālai pilnveidei un jaunām pieredzēm.

SVARI

Lietišķajos jautājumos iespējama kavēšanās un lieki patērēta enerģija. Nepaļaujies pārāk uz citu cilvēku solījumiem. Labāk visu kontrolēt pašam. Par profesionālo atzinību nāksies pacīnīties.

SKORPIONS

Laiks skries nemanot un šķitīs, ka diena par īsu. Apstājies un apdomā, kuri darbi šobrīd ir svarīgi un kuri var pagaidīt. Vai arī – aicini talkā kolēģus.

STRĒLNIEKS

Parādi darbā sevi no labākās puses, jo ir iespējas saņemt paaugstinājumu. Tomēr atceries, ka pārlieka centība ne vienmēr ir vēlama. Biznesa cilvēkiem ir vērts domāt par jauniem darbības virzieniem.

MEŽĀZIS

Svarīgas naudas lietas. Ir labas iespējas atrast jaunus peļņas avotus, taču nevajadzētu uzņemties finanšu saistības: ņemt kredītu vai pirkt ko dārgu līzingā. Var rasties situācija, ka banka „elpo pakausī”.

ŪDENSVĪRS

Būs jauni plāni un idejas. Pienācis laiks tās realizēt un darboties, spēkus nežēlojot. Veiksmīgi veidosi lietišķos kontaktus un ātri atradīsi kopēju valodu ar cilvēkiem.

ZIVIS

Turi acis un ausis vaļā, jo var pavērties jaunas iespējas profesionālajā jomā. Nevajadzētu domāt, kā samazināt ienākumus un ekonomēt, bet – ko iesākt, lai nopelnītu vairāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu