Skandāls. Pret "Rammstein" izvirzītas nopietnas apsūdzības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix, shelbys69666/Instagram

Viena no populārākajām vācu rokgrupām "Rammstein" pēc koncerta Viļņā ierauta vardarbības skandālā. Īru dziedātāja izvirzījusi nopietnas apsūdzības pret grupas līderi Lindemanu un viņa komandu.

Īru dziedātāja Šelbija Lina 25. maijā tviterī paziņoja, ka kopā ar citām meitenēm saņēma īpašu ielūgumu uz ballīti ar grupu pēc koncerta Viļņā.

Viņa raksta, ka pārtraukumā "Rammstein" komandas dalībnieks ievedis viņu nelielā telpā uz tikšanos ar grupas līderi Lindemanu. Šelbija gan vairākas reizes esot teikusi, ka viņu neinteresē sekss, un viņai iegalvots, ka šai tikšanās reizei ar to nav nekāda sakara. Lindemans neesot ar to bijis mierā.

Īriete, pēc pašas teiktā, nākamajā rītā pamodusies ar zilumiem uz ķermeņa. Bijuši arī drebuļi un slikta dūša. Viņa atcerējusies vien fragmentus no notikušā. Lina ir pārliecināta, ka tikusi apreibināta ar narkotikām.

Viņa pastāstīja, ka lūgusi Viļņas likumsargus pārbaudīt narkotisko vielu klātbūtni viņas asinīs, taču viņas lūgums nav ņemts vērā.

Grupa apsūdzības noliedz. "Rammstein" apsūdzības vietnē "Twitter" komentēja šādi: "Attiecībā uz mums Viļņā izvirzītajām apsūdzībām, kas izplatās sociālajos tīklos, mēs varam izslēgt iespēju, ka tas noticis mūsu vidē. Mums nav zināms par oficiālu izmeklēšanu šajā jautājumā."

Uz ko Šelbija Lina dusmīgi atbildēja: "Pretīgi. Kā tu uzdrošinies noliegt notikušo?"

30. maijā Šelbija "Twitter" paziņoja, ka piecas stundas runājusi ar Lietuvas policijas pārstāvjiem. "Viņi beidzot ir paņēmuši no manis oficiālu iesniegumu."

Šelbija gan uzsver, ka neapsūdz Lindemanu izvarošanā, bet lūdz iepazīties ar visu publiskoto informāciju, lai saprastu "lielo bildi".

Visu stāstu un tā papildu informāciju varat izlasīt Linas personīgajos sociālo tīklu kontos:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu