VIDEO ⟩ Berlīnē tetovētājs kļuvis par interneta zvaigzni, radot mākslas darbu 900 eiro vērtībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Berlīnē 11. maijā 21 gadu vecs tetovētājs vietnē TikTok ievietoja video, kurā bija redzams tetovējums uz vīrieša muguras, pierakstot, ka klients samaksājis 900 eiro, vēsta "Insider".

Mikailo, kurš atteicās atklāt savu uzvārdu, stāsta, ka tetovējums tapis, iedvesmojoties no jēdziena "brīvība" un "skaistums". Tas tapis sadarbībā ar viņa klientu.

"Es cenšos papildināt ne tikai viņu ķermeņa formas, bet arī personību," viņš teica.

@mishaaaattt dm me on insta for the prices #tattootok #tattooedboy #tattooideasforgirls #ignoranttattoo #abstracttattoo #flowertattoo #tattooideas #berlintattoo ♬ original sound - VP Art

Viņš sacīja, ka tetovējuma kompozīcija maksāja no 700 līdz 800 eiro. Mikailo sacīja, ka viņš pārspīlēja izmaksas TikTok ierakstā, lai augstā cena un diezgan pretrunīgais un provokatīvais dizains pievērstu uzmanību.

Viņš nesaprot, kāpēc cilvēkiem ir tik daudz laika, lai komentētu citus internetā, taču sacīja, ka negatīvisms bija gaidāms, jo uzskatīja, ka ir uzrunājis skatītājus, vienkārši būdams jauns cilvēks, kas veido dārgus tetovējumus, kurus citi varētu uzskatīt par nekvalitatīviem. 

Mikailo vietnē TikTok ir vairāk nekā 38 000 sekotāju, un viņš bieži publicē videoklipus ar saviem darbiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu