Moranta sods tiks paziņots pēc NBA finālsērijas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Temetriuss Morants
Temetriuss Morants Foto: AFP / Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) ir izmeklējusi Memfisas "Grizzlies" spēlētāja Dža Moranta ierocim līdzīga priekšmeta demonstrēšanu sociālajos tīklos, taču lēmums par iespējamu sodu basketbolistam tiks paziņots pēc NBA finālsērijas, ceturtdien pavēstīja līgas komisārs Edams Silvers.

Jau ziņots, ka maija sākumā Morants otro reizi pēdējo trīs mēnešu laikā sociālajos tīklos demonstrēja ierocim līdzīgu priekšmetu. Neilgi pēc tam "Grizzlies" paziņoja, ka basketbolists tiks diskvalificēts no visām komandas aktivitātēm, gaidot arī NBA lēmumu šajā situācijā.

Pirms finālsērijas pirmā mačā Silvers norādīja, ka līga ir atklājusi papildu informācijas šajā situācijā, kas ļaus pieņemt attiecīgo lēmumu par basketbolista nākotni.

"Mēs varējām visu pateikt jau tagad, taču nolēmām, ka būtu negodīgi pret komandām un spēlētājiem paziņot izmeklēšanas rezultāts finālsērijas laikā," teica Silvers.

Morants nesen pagarināja līgumu ar "Grizzlies" uz piecām sezonām par kopējo summu 194 miljoni ASV dolāru.

Aizvadītajā sezonā Morants laukumā devās 61 regulārā čempionāta mačā, vidēji guva 26,2 punktus un atdeva 8,1 rezultatīvu piespēli. Savukārt piecās izslēgšanas turnīra spēlēs viņa kontā vidēji 24,6 punkti, septiņas rezultatīvas piespēles un 6,8 izcīnītas atlēkušās bumbas.

NBA regulārā čempionāta kopvērtējumā Memfisas vienība ar 51 uzvaru 82 spēlēs ieņēma otro vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēlēs pirmajā kārtā sērijā ar 2-4 zaudēja Losandželosas "Lakers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu