"Šādos gadījumos cietējs ir bērns." Igo atklāti par to, kāds bijis kā tēvs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: igo_rodrigofomins/ Instagram

Latvijas roka leģenda Igo (īstajā vārdā Rodrigo Fomins) atklātā sarunā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik" pastāstīja par attiecībām ar saviem dēliem. 

Aktīvākajā karjeras laikā viņš kļuva ne tikai par zvaigzni klausītājiem, bet arī par tēti diviem dēliem - Mikum un Dāvidam Vidvudam. Uzklausot stāstu par to, cik aizņemta bijusi viņa dzīve, rodas jautājums: kur tajā atlika laiks ģimenei?

"Savam pirmajam dēlam es biju vēl diezgan tāds tētis, kuru viņš redzēja, un tad, kad biju Liepājā starp visiem braucieniem apkārt pa pasauli, mums bija dažādi notikumi; gājām, braucām, pavadījām laiku kopā. Arī man pašam ir sajūta, ka es viņu redzēju daudz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igo — Rodrigo Fomins (@igo_rodrigofomins)

Ar otru dēlu… Tas jau bija laiks, kad bija vēl daudz citu pienākumu. Bija Liepājā mūzikas klubs un restorāns, sākās arī aktīva mana solokarjeras attīstība, un tas sakrita arī ar periodu, kad mēs ar Agru šķīrāmies, līdz ar to, protams, skaidrs, ka šādos gadījumos cietējs ir bērns. Es no savas puses atceros to, ka, kur vien varēju, es ņēmu dēlu līdzi, braucām mašīnā un centos būt viņam blakus tik ilgi un tik daudz, lai viņš nezaudētu šo sajūtu.

Bet es jau domāju, ka viņš šā vai tā juta, ka nav kaut kas tā, kā vajadzētu būt, to jau bērni jūt.

Katram ir savi piedzīvojumi un pārdzīvojumi, kas atstāj savas sekas, vēlāk dzīvē kaut kas vēl būs jāizrunā, par kaut ko jau ir daudz runāts, un par daudzām lietām ir skaidrs, ka izrunājot vienalga tās netaps skaidras. Tādi ir cilvēki. Mūsu attiecības katrā gadījumā ir savādākas, un katrs cilvēks iet savu izvēlēto ceļu, bet ir svarīgi to kādā brīdī saprast, ka katrs cilvēks ir ar saviem principiem un tas ir jāpieņem."

Pilnu interviju par bērnību, karjeru, ģimeni un daudz ko citu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu