"Air New Zealand" pasažieriem pirms iekāpšanas lidmašīnā lūgs uzkāpt uz svariem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Africa Studio/Shutterstock

Pasažieriem, kas izmanto "Air New Zealand" pakalpojumus, pirms lidojuma nāksies ne vien no somas izņemt elektroierīces un šķidrumus, bet arī uzkāpt uz svariem, vēsta ārvalstu mediji.

Programma, ko aviokompānija nosaukusi par svara aptauju, ir veids, kā apkopot datus par svara slodzi un tās sadalījumu lidmašīnām, sacīja "Air New Zealand".

"Mēs nosveram visu, kas atrodas lidmašīnā – no kravas līdz ēdieniem uz klāja, līdz bagāžai kravas nodalījumā," teikts aviokompānijas slodzes kontroles uzlabošanas speciālista Alastaira Džeimsa paziņojumā. "Klientiem, apkalpes un salona bagāžai mēs izmantojam vidējo svaru, ko iegūstam, veicot šo aptauju."

Aviokompānija gan norāda, ka dati par pasažieru svaru tiks saglabāti anonīmi.

Ceļotājiem lūgs uzkāpt uz digitāliem svariem, kad viņi reģistrējas lidojumam. Informācija par viņu svaru tiks iesniegta aptaujai, bet nebūs redzama uz lidostas personālam.

"Mēs zinām, ka uzkāpšana uz svariem var būt biedējoša. Mēs gribam apliecināt saviem pasažieriem, ka tas nekur netiek demonstrēts. Neviens nevar redzēt jūsu svaru, pat ne mēs," sacīja Džeimss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu