Dzīve ir kā šūpoles. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 5. līdz 11. jūnijam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Masarik/Shutterstock

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 5. līdz 11. jūnijam

AUNS

Emocionāla nedēļa. Jūtīgi uztversi kritiku un par katru cenu gribēsi pierādīt sava viedokļa pamatotību. Turklāt būsi nobriedis profesionālajā jomā būt pirmajās rindās. Galvenais – laikus noskaidro ar kādu ciparu bankas kontā tu vari rēķināties. Jāskatās uz izdevīgumu. Var rasties vēlme palutināt sevi un savējos ar ko skaistu, gardu vai māksliniecisku. Pēc spraigajām darba dienām atceries, ka enerģijas resursi nav bezgalīgi un kādu reizi arī jāatpūšas. Vasarīgais noskaņojums mudinās uz romantiskiem piedzīvojumiem.

VĒRSIS

Pragmatiskais Vērsis pēkšņi pārņemts ar vērienīgiem „Napoleona plāniem”... Uzmanies no pārrēķināšanās, kas var nest zaudējumus materiālā izteiksmē, un sliktākajā gadījumā arī sašķobīt autoritāti. Ar vārdu sakot – labāk atgriezties pie ierastās konservatīvās līnijas, visu rūpīgi izrēķināt, pārdomāt, un, ja tiešām gatavojies kādam jaunam solim, tad vajag konsultantus. Brīvajā laikā mīļuprāt rosīsies piemājas dārziņā vai vasarnīcā, kopjot puķu dobes. Ja tas nešķiet saistoši, tad jādodas izbraucienā pie dabas. Zemes spēka sajūta uzlādē ar enerģiju.

DVĪŅI

Šonedēļ ļoti daudz darba, bet veiksme smaidīs, būs enerģija un to vajadzētu izmantot. Vēlams sākt jaunus projektus, nekautrējoties izrunāt peļņas jautājumus. Jaunie pienākumi tev būs gluži pa prātam, tikai esi uzmanīgs ar svešu konfliktu risināšanu: neiesaisties, ja neviens nelūdz. Diezgan labi darbosies intuīcija un pats būsi pārsteigts, ka pēkšņi esi nācis klajā teju vai ar Nostradama cienīgiem pareģojumiem: par situācijām, cilvēkiem, viņu nolūkiem. Varbūt iekšējā balsī ir vērts ieklausīties biežāk? Brīvdienās aicini kopā draugus – dodieties izbraucienā vai piknikā.

VĒZIS

Darbā vai biznesā daudz pienākumu, un var nākties kā Sīzifam velt akmeni pret kalnu. Svarīgi darboties kopā ar profesionāliem cilvēkiem, kam daudz nekas nav jāskaidro. Tad ar pienākumiem tiksi galā un būs arī labums finanšu izteiksmē. Ja ar šībrīža situāciju neesi mierā, tad vajag meklēt jaunu darbu, citus biznesa partnerus vai pārskatīt līgumus. Naudas lietām pievērs pastiprinātu uzmanību. Arī attiecībā uz tēriņiem. Saimniecības izdevumus rūpīgi saplāno, jo vienmēr jau liekas, kas vajag "to, to un vēl šito". Bet – vai tiešām vajag? Svarīga arī privātā dzīve. Sirds pukst straujāk, un vasaras vakari saviļņo.

LAUVA

Dzīve kā raibu raibais karuselis – katra diena atnes kaut ko jaunu. Darbā mainīgas situācijas: kādam jauni kolēģi; kādam jauni pienākumi; kādam uzņēmumā reorganizācija; kāds pats izdomājis doties jaunās biznesa takās. Veiksme būs ar tevi, ja kādā brīdī pratīsi noskaitīt līdz desmit, apstāties, padomāt un nesteidzīgi un kārtīgi visu izrēķināt. Brīvdienas savukārt kā radītas izklaidēm, piedzīvojumiem, sportiskām aktivitātēm un saviesīgiem pasākumiem. Tu esi kompānijas dvēsele un draugi priecīgi tevi satikt. Daudz pozitīvisma, asprātības un simpātijas. Kāda tikšanās var aizdegt sirdī liesmiņu.

JAUNAVA

"Melns darbs, balta maize," teica senie latvieši un tā tiešām taisnība. Šonedēļ ļoti daudz jāstrādā, un varbūt pat jāuzņemas kaut kas papildus, ja kolēģi devušies atvaļinājumā. Bet tas tevi nebiedē, un pēc tam būs gandarījums arī materiālā izteiksmē. Tomēr vajag arī atelpu un atrast laiku, ko veltīt tikai sev pašam. Nedēļas nogalē atpūties un dari to, ko sirds kāro, ne to, kas būtu jādara it kā pienākuma pēc. Kādam dzīve var uzdāvāt burvīgus piedzīvojumus sirdslietās, kas nes pus solīti virs zemes. Ļaujies burvīgām vasaras sajūtām.

SVARI

Būs laba intuīcija, kur un kā nopelnīt vairāk, ko darīt ir un ko darīt nav izdevīgi. Kāds varbūt izdomās Brensona vai Maska cienīgu biznesa plānu, taču ļoti svarīga darbošanās komandā. Tu to proti un tev izdodas. Ja neesi mierā ar šībrīža apstākļiem vai sadarbību, tad kaut kas jāmaina. Palīdzēs spēja orientēties cilvēkos. Nedēļas nogalē prieku sagādās jautra bohēma draugu lokā un intriģējoši mīlas piedzīvojumi. Vasaras sajūta ir iedvesmojoša, un kāds domās arī par tālāku ceļojumu un atpūtu eksotiskās zemēs.

SKORPIONS

Ja šķiet, ka darba jomā kaut kas bremzējas, tad mazliet apstājies un pagaidi. Lauzties aizslēgtās durvīs nav vērts, jo varbūt problēmas atrisināsies pašas no sevis. Un nekas arī nenotiks, ja kādus darbus atliksi uz vēlāku laiku. Varbūt pienācis brīdis, kad jāpadomā par tālāk ejamo ceļu, vērtībām, dzīves jēgu – ir lielisks laiks garīgai izaugsmei. Sirdslietās domīgas noskaņas, un ģimenē jāgādā par saticību. Brīvdienās vēlams kaut kur iziet, nevis darboties mājās, jo tas var palielināt strīdiņu riskus. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt cilvēku, ar kuru veidojas abpusējas simpātijas.

STRĒLNIEKS

Dzīve šūpojas kā laiva jūrā. Dažu brīdi vasara sirdī gavilē, dažu brīdi vaigs apmācies kā debesis pirms negaisa. Ja gribas teikt, ka viss ir slikti, esi objektīvs. Iespējams, ka notikumi, kas sākotnēji rada nemieru, vēlāk izrādīsies ar plusa zīmi. Turklāt patlaban ir labs laiks, lai ieskicētu jaunus peļņas plānus. Neparastas un interesantas idejas gūs ievērību. Neatdod gan tās kādam tāpat vien, jo autoram vienmēr pienākas daļa ienākumu. Brīvdienās mājās saviesīgas aktivitātes: dārza talka, grila pasākums vai sportiskas sacensības draugu lokā.

MEŽĀZIS

Darbā jāstrādā ar pilnu atdevi, bet - vai tad kādreiz ir bijis citādāk? Var parādīties jauni projekti vai interesanti un vilinoši piedāvājumi. Rīkojies apdomīgi un solījumus noformē juridiski korekti, jo dažkārt nostrādā tautas sakāmvārds, ka solīts makā nekrīt. Ja kādā brīdī liekas, ka visu zini par visiem labāk, atceries, ka pārlieka pašpārliecinātība var kaitēt. Ir vērts ieklausīties kolēģos. Pēc spraigām darba dienām ļoti vēlama mierīga atpūta – pastaigas dabā vai meditācijas. Prieku sagādās brīvdabas kultūras pasākumi un radošs hobijs.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā jomā daudz radošu domu un teiciens, ka „zem guļoša akmens ūdens netek” noteikti nav par tevi. Idejas plūst kā no pārpilnības raga, kurā nekad nebeidzas nektārs un ambrozijs kā Zeva dzīrēs. Tomēr nekad jau nav tā, ka viss ideāli. Dienu gaitā tāpat var rasties problēmas un satraukumi. Tikai tad neņem tuvu pie sirds to, ko nevari ietekmēt, un turies tālāk no nīgriem ļautiņiem. Nedēļas nogalē vajadzētu apciemot tuviniekus, sazināties ar tiem, kas svešatnē, un apmeklēt kultūras pasākumu, brīvdabas koncertu vai zaļumballi.

ZIVIS

Būsi uz pozitīva viļņa, un lieti noderēs iepriekšējā darba pieredze. Zināsi padomu pats sev un spēsi palīdzēt arī citiem, turklāt cilvēki labprāt uzklausīs tavus ieteikumus un būs pateicīgi. Ar lietišķajiem projektiem gan esi apdomīgs – vairākkārt pārdomā un parēķini, un pārāk nepaļaujies uz solījumiem. Varbūt ir vērts kaut ko papildus pamācīties, lai ieceres realizētos veiksmīgāk. Nedēļas nogalē atbalsti tuviniekus, palīdzi vecākās paaudzes radiniekiem un uzklausi savu atvasīšu vēlmes. Vari doties iepirkšanās tūrē vai uz amatnieku tirdziņu - tēriņi, kas saistīsies ar mājas saimniecību, būs lietderīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu