Jaunākā informācija par reisā Liepāja-Nīca notikušo: Liepājas autobusu parks atlaiž šoferi un atvainojas pasažierei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter.com

Liepājas autobusu parka valdes priekšsēdētāja Anna Valtere nākusi klajā ar paziņojumu, ka notikumi Liepājas-Nīcas autobusu reisā, kas sacēluši kājās visu Latviju, ir izpētīti. Par notikumiem 3. jūnija vakarā ar pēdējā reisa pēdējo pasažieri lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik"

Paziņojumā teikts: "Pēc sūdzības par 3. jūnija reisa “Liepāja-Nīca” autobusa vadītāja aizskarošo rīcību pret pasažieri, Liepājas autobusu parks (LAP) nekavējoties uzsāka iekšējo izmeklēšanu. Pēc pieejamās informācijas secināts, ka autobusa vadītājs ir rīkojies nepieņemami. Liepājas autobusu parks ir atvainojies pasažierei un nekavējoties izbeidzis darba attiecības ar konkrēto autobusa vadītāju.

Pasažieru drošība ir viens no LAP pakalpojuma sniegšanas pamatprincipiem. LAP autobusu vadītāju pienākums ir droši nogādāt pasažierus viņu izvēlētajā galapunktā. Konkrētā situācija ir nepieņemama, un šāda veida gadījumi nekad netiks tolerēti no uzņēmuma puses.

Kolīdz LAP saņēma informāciju par notikušo, tika uzsākta iekšējā izmeklēšana un autobusa vadītājs tika atstādināts no pienākumu izpildes, kamēr tika skaidroti lietas apstākļi. LAP sazinājās ar pasažieri, lai personīgi skaidrotu notikuma apstākļus un atvainotos par nepieņemamo situāciju. Pēc izmeklēšanas noslēgšanas Liepājas autobusu parks ir nekavējoši uzsācis darba attiecību izbeigšanas procedūru ar konkrēto autobusa vadītāju.

LAP ir gatavs turpināt sniegt visu nepieciešamo informāciju institūcijām, lai detalizēti un vispusīgi izmeklētu notikumu, kā arī veikt visas nepieciešamās darbības, lai novērstu šādu situāciju atkārtošanos nākotnē.

Liepājas autobusu parks vēlreiz atvainojas pasažierei par piedzīvoto gan personīgi, gan publiski."

Esam sazinājušies ar reisa pasažieri un noskaidrojuši, ka viņa vērsusies ar iesniegumu Valsts policijā. "Apollo.lv" vērsies pēc komentāra pie Valsts policijas. Pasažieres stāstu par to, kas notika 3. jūnija vakarā pēdējā autobusa reisā Liepāja-Nīca, lasiet intervijā tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu