Tviteris šokā: reisa Liepāja-Nīca pasažierei šoferis piedāvā piecus eiro par seksu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter.com

Pasažieres Ditas derdzīgais piedzīvojums autobusu reisā Liepāja-Nīca satricinājis visu Latviju. Viss sākās ar Ditas ierakstu tviterī. Tviteris seko līdzi, un cepiens ir kārtīgs: te ir gan līdzīgas pieredzes, gan diskusijas par cenu, gan dažādi viedokļi par to, kas tad īsti ir noticis. Daži saka – bet nekas jau nav noticis, nekādas vardarbības jau nebija! Pag, ko? Tiešām?!

Dažiem liekas, ka ar vienas puses stāstu vien nepietiek.

Atsevišķa diskusija tviterī izvēršas par šofera piedāvājumu. Pieci eiro?! 

Dažiem liekas ļoti smieklīgi. 

Pieredzes ir dažādas – ir sievietes, kas piekrīt pārdot savu ķermeni par naudu. Un neviens te netaisās moralizēt. Bet – jebkuram darījumam vajadzīga abpusēja piekrišana.

Vai tiešām ir vīrieši, kuriem liekas, ka stūres grozīšana viņus padara par neatvairāmiem un pasaules valdniekiem? Ka fakts, ka viņi savā automašīnā ved sievieti, dod viņiem kādas īpašas privilēģijas?! Dita tādu jau reiz satikusi.

Ditas stāsts ir daļa no sieviešu pieredzēm – tviterī sievietes dalās ar saviem stāstiem līdzīgos gadījumos. Īpaši baismīgi šķiet tas, ka ir tipi, kas ir jau zināmi - nu tāds viņš ir, tāpēc no viņa jāizvairās. Bet vienmēr nesanāk izvairīties. 

Sūdzēties kādam ir grūti – nepatīkami, kauns, iespējams, bail. Daudzas nesūdzas. Tāpēc Ditas drosme un tas, ka viņa neklusēja, šķiet, jānovērtē īpaši. 

Dažiem tomēr gribas aizstāvēt šoferi, kurš nereaģē uz sievietes daudzkārtīgiem nē un seko viņai pa vientuļu ceļu, prasīdams seksu. Pajokojis esot, Romeo nelaimīgais!

Un kā lai te cilvēks atšķir, patiešām, kad sieviete grib, kad negrib seksu – jo, lūk, ir bijuši gadījumi, kad pašas uzprasās! 

Galu galā – kur problēma? Nekas taču nenotika?

Kur problēma, dārgais draugs?! Nu tad klausies, kur problēma! Klausieties visi, kuriem liekas normāli uzmākties sievietei, kad viņa saka nē! 

Visu Ditas stāstu par notikumiem tajā vakarā var lasīt tiešsaistes žurnālā "Klik".

Starp citu, viens no komentāriem pie stāsta ir šāds: "Varu piebilst tikai to, ka pati braucēja ar savu it kā naivumu (aprobežotību) vīrieti provocēja uz piedāvāšanu un vēl pie tam par 5,-"

Izlasot kaut ko tādu, mazliet nolaižas rokas, vai ne?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu