Agrita Bindre patversmē tiek pamatīgi kaunināta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Pēc sabiedrības sašutuma par labturības apstākļiem Mailo jaunajās mājās Agrita Bindre suni nogādājusi dzīvnieku patversmē "Ķepu-ķepā". Tur viņai nākas uzklausīt visai skarbu patversmes vadītājas Gundegas Bideres viedokli un atzīt, ka ir pieļāvusi kļūdu.

Agritas draudzene bijusi tā, kas mudinājusi padomāt, vai tiešām viņa vēlas, lai Mailo turpmāko dzīvi pavadītu pie ķēdes. Uzklausot draudzeni, Agrita aizvedusi Mailo uz patversmi.

Video sižetā Agrita vēlreiz ieradusies patversmē, lai it kā ievestu suņa Mailo dokumentus, taču, kā viņa saka, pārvākšanās dēļ tie ir pazuduši. 

Saruna ar patversmes vadītāju izvēršas skarba. Gundega Bidere vaicā: "Tas nozīmē, ka tikai kucēna vecumā suni aizvedi pie vetārsta?" Agrita atzīstas: "Teorētiski jā, tad, kad mēs viņu paņēmām."

Gundega jautā, vai var pateikt visu, ko domā: "Viens ir ievilkt ķeksīti, jā, es saprotu, bet jūs kā cilvēks, kas tiek rādīts televīzijā, -

kā jums šķiet, kādu piemēru rādāt?"

Agrita ietur klusuma pauzi un atbild: "Nu šajā gadījumā ne to labāko."

Gundega paskaidro, kāpēc draudzene Agritu mudinājusi padomāt, viņa saka: "Draudzene saprata, ka tas suns tur aizies bojā, noskatoties video sižetu."

"Man pats trakākais šajā visā liekas tas, ka jūs paši sunim uzlikāt šo ķēdi ap kaklu. Suņa dokumenti nav atrodami, okey, tos var uztaisīt no jauna, bet suns nav vakcinēts pret trakumsērgu, suns tiek atdots nākamajiem cilvēkiem, nedomājot ne par kādām pārreģistrācijām, neko tamlīdzīgu. Jūs šobrīd televīzijā ar savu darbību popularizējat piemēru, ka tas ir pieļaujams."

Agrita aizkadrā komentēja sabiedrības izraisīto rezonansi. "Es ar to tikšu galā, esmu pieaudzis cilvēks. Visvairāk nevaru pārdzīvot to, ka pieauguši cilvēki raksta manam bērnam. Ar kādām tiesībām jūs rakstāt, ka viņai ir jāiet pakārties, ka viņai sevi ir jāpieliek pie ķēdes, ka viņai ir jāuztaisa pašnāvība, ka mēs atdevām suni. Tas nav godīgi. Varbūt es neesmu labākais cilvēks un nemīlu dzīvniekus tikpat ļoti, cik savus bērnus, bet es savus bērnus mīlu," raudot saka Agrita.

Gundega sarunā noteic, ka saprot, kāpēc suns galu galā tika aizvests uz patversmi: "Nebija nevienu interesējošu jautājumu, tas viss bija teātris apkārtējai pasaulei. Teātris izdevās, loma tikai slikti nospēlēta."

"Mana lielākā kļūda bija to suni paņemt pirms tiem diviem gadiem. Es kaut kā paļāvos spiedienam," secina Bindre. "Es atskatos, es saprotu savas kļūdas, bet mainīt es to nevaru. Ir situācija, un tā ir jāpieņem tāda, kāda tā ir."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēc "Ģimene burkā" dalībnieku Bindru ģimenes lēmumu atstāt mīluli Mailo jaunajiem saimniekiem, kas izraisīja plašu sabiedrības rezonansi, kanāls 360TV lēmis pārtraukt sadarbību ar Bindru ģimeni.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu