"Mani par dinozauru mēģina pataisīt." Daugaviņš par nākotni hokejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš sarunā ar raidījumu "Slavenības. Bez filtra" atskatījies uz saviem panākumiem, kā arī paspekulējis par nākotni sportā.

"Slavenības. Bez filtra" rubrikas "Kas karsts" vadītāja Katrīne Vasiļevska (bijusī Sauliete) viesojās pie sava brālēna Kaspara Daugaviņa mammas, kur aprunājās arī ar pašu hokejistu. Daugaviņa istabā iekārtots īstens viņa atribūtikas un godalgu muzejs.

35 gadus vecais Daugaviņš pērn pēc olimpisko spēļu beigām paziņoja par karjeras noslēgšanu izlasē. Tomēr pēc veiksmīgas sezonas Vācijā Daugaviņš atgriezās valstsvienībā, lai mājas čempionātā palīdzētu tai izcīnīt vēsturisko bronzas godalgu.

Vasiļevska savam radiniekam uzdeva jautājumu: vai viņš jūtas kā hokeja veterāns? Uz to pieredzes bagātais uzbrucējs atbildēja ar smīnu.

"Laukumā vēl nejūtos kā veterāns. Jo man arī nav tik daudz gadu. Atceros, kad es 17 gados ienācu izlasē, šķiet, pus komandai bija 35 gadi. Tagad jau mani par dinozauru mēģina pataisīt. Jā, šķiet, ka jau mūžību spēlē to hokeju.

Cik vēl priekšā? To neviens nezina, bet gan jau kaut ko vēl [pie istabas sienām] pieskrūvēsim," sacīja Daugaviņš, liekot noprast, ka slidas vadzī vēl negatavojas kārt.

Aizvadītajā pasaules čempionātā Daugaviņš izcēlās ar septiņiem (3+4) rezultativitātes punktiem.

Vairāk skaties "1188.lv"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu