"Nenovēlu nevienam tādu dzīvi, kāda man bijusi." Aktieris Ančevskis atklāti par smagāko laiku savā dzīvē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis intervijā žurnālam "Ieva" atklāti stāsta par smagāko laiku savā dzīvē.

Kad 2016. gadā izjuka Ančevska laulība ar Martu Grasi, viņš šķiršanos ļoti smagi pārdzīvoja un pat ārstējās no depresijas.

Vaicāts, kā viņš jutās, kad pēc šķiršanās viņa un bijušās sievas kopīgais dēls Raitis izvēlējās dzīvot kopā ar tēti, aktieris atbild: "Tas bija svētīgs laiks, jo mūsu attiecības tikai uzlabojās. Mēs tagad ar puiku runājam par tādām tēmām, par kurām ar savu tēvu nekad neesmu runājis, lai cik ļoti biju viņam pieķēries."

Savukārt uz jautājumu, kas viņam palīdzējis iziet cauri grūtiem dzīves brīžiem, aktieris atklāti saka - visu laiku bija dzīvojis citiem un savas dzīves viņam neesot bijis.

"Varbūt tāpēc tas bezdibenis beigās izrādījās tik liels.

Es nenovēlu nevienam cilvēkam tādu dzīvi, kāda man bijusi. Tā nebija slikta, bet sāpīga.

Bet atkal jau - paldies visiem apstākļiem, kas mani ir izveidojuši par to cilvēku, kāds esmu tagad. Ar daudzām negulētām naktīm, asarām un arī ar alkoholu," tā Ančevskis.

"Bija viens, tagad jau ļoti mīļš cilvēks, kas man tajā laikā palīdzēja un tiešām stutēja un lipināja kopā - lēni, mierīgi, glaudot un arī sitot. Bet man vēl daudz jāmācās attiecībā uz sevis mīlēšanu.

Man bija ļoti grūti pieņemt, kad man teica - tev jāsāk domāt par sevi. Jāmīl sevi."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka sarunā viņš atklāja, ka sācis jaunas attiecības, par kurām plašāk gan nelabprāt vēlējās runāt. Aktieris vien atklāja, ka ar ģimeni pārcēlies uz dzīvi laukos.

Pilnu interviju ar Aināru Ančevski lasi žurnāla "Ieva" 31. maija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu