Ufo par jokošanu, politkorektumu un iesaistīšanos pašvaldības darbā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Radio ētera personība un sabiedrisko attiecību projektu vadītājs Kaspars Upacieris jeb Ufo, viesojoties "Radio SWH" raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi", dalās savās pārdomās par to, vai šajā laikā "Bē Bē Brokastīm" klātos tāpat, ņemot vērā polikorektumu un noteiktos rāmjus – par ko ir pieņemami jokot un par ko nav.

Taujāts par to, vai šodien "Bē Bē brokastīm" klātos tāpat, ņemot vērā politkorektāku laiku, Upacieris norāda: "Es domāju, ka jā. Kāda starpība." 

Savukārt uz jautājumu par to, vai tiek izjusti rāmji – par ko jokot un par ko ne, viņš saka:

"Nē, it īpaši es domāju, ka mēs šodien varētu "uzšaut" vēl skarbāk." 

Līdz brīdim, kad "Bē Bē brokastīs" ienācis Pans Kleksis jeb Māris Zanders, Upacieris nav pat zinājis, kurš ir premjers. "Mani tas absolūti neinteresēja," viņš norāda. Tomēr Zandera ienākšana raidījumā zināmas pēdas Upaciera politikas interesēs atstāja.

Zanders pievienojies raidījumam ik dienas pēdējā stundā. "Tā kā man nebija jāsēž pie pults, es vispār to neklausījos, mani nesaistīja šitas viss – politiskā lieta, bet tad, ar Māri pīpētavā pļāpājot, viņš ļoti labi pateica: "Ja tu to nedarīsi, tavā vietā izdarīs," atminas Upacieris.

Viņš arī stāstīja, kāpēc iesaistījies Ikšķiles pašvaldības darbā: "Pašvaldības darbā es iesaistījos tāpēc, ka, nu, tur bija arī visādi notikumi, protams, ar visu to estrādes lietu, bet tas, ka es tā izdomāju, – tad, ja man mazbērni prasīs: "Redz, kādā pakaļā mums te ir. Ko tu izdarīji?" – es viņiem, roku liekot uz sirds, varēšu pateikt, ka darīju, ko varēju. Un es tiešām tā arī darīju," stāsta Upacieris.

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu