VIDEO ⟩ Jokiča un Mareja "triple-double" kaldina "Nuggets" uzvaru NBA finālsērijas trešajā mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džamals marejs un Nikola Jokičs
Džamals marejs un Nikola Jokičs Foto: Reuters/ScanPix

Nikola Jokičs un Džamals Marejs trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas trešajā mačā katrs sakrāja "triple-double" un palīdzēja Denveras "Nuggets" izcīnīt uzvaru.

"Nuggets" izbraukumā ar rezultātu 109:94 (24:24, 29:24, 29:20, 27:26) uzvarēja Maiami "Heat" un sērijā līdz četriem panākumiem izvirzījās vadībā ar 2-1.

Viesiem izdevās iekrāt pārsvaru pirmā puslaika izskaņā, kam sekoja rezultatīva trešā ceturtdaļa, bet noslēdzošo spēles ceturksni Denveras basketbolisti sāka jau ar 14 punktu pārsvaru, kas apmēram minūti līdz spēles beigām bija pieaudzis līdz 21 punktam.

Uzvarētāju rindās Jokičs izcēlās ar 32 punktiem, 21 atlēkušo bumbu un desmit rezultatīvām piespēlēm, bet Marejs pievienoja 34 punktus, desmit bumbas zem groziem un desmit rezultatīvas piespēles. Viņi kļuva par pirmajiem komandas biedriem NBA vēsturē, kuriem finālsērijā vienā mačā izdevies sakrāt "triple-double".

"Heat" no zaudējuma neglāba Džimija Batlera 28 punkti, kamēr Bems Adebajo sakrāja 22 punktus un 17 atlēkušās bumbas.

Sērijas ceturtā spēle piektdien norisināsies Maiami.

Pirms iekļūšanas finālā "Nuggets" sērijā ar 4-0 pārspēja Losandželosas "Lakers", sasniedzot finālsēriju pirmo reizi komandas vēsturē, bet "Heat" ar 4-3 guva panākumu pār Bostonas "Celtics".

Pagājušajā sezonā par NBA čempioni kļuva Goldensteitas "Warriors" vienība, kas finālā ar 4-2 pārspēja Bostonas "Celtics" komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu